Haberler

Boğulma tehlikesi atlatan oğluna nefes verdi, hayata döndürdü

Güncelleme:

Adana'da alabora olan yelkenliden göle düşen 2'si genç kız toplam 3 kişiyi kurtarmak isterken boğulma tehlikesi atlatan genç dalgıç, polislerin dakikalarca kalp masajı yapması ve babasının nefes vermesiyle hayata döndü.

Adana'da alabora olan yelkenliden göle düşen 3 kişiyi kurtarmak isterken boğulma tehlikesi atlatan genç dalgıç, polislerin dakikalarca kalp masajı yapması ve babasının nefes vermesiyle hayata döndü. Gölden çıkarılan ve suni teneffüs yapılan oğlunun başında "Ne olur onu yaşatın, babacığım duy sesimi aç gözünü, duy sesimizi Allah için duy" diye ağlayıp gözyaşı döken babanın duası kabul oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesine bağlı Göl Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Ali Şen Tekgözlü babası Atilla Tekgözlü ve arkadaşlarıyla Seyhan Baraj Gölü kenarına gitti. Bu sırada gölde bir yelken alabora olunca ikisi genç kız toplam 3 kişi suya düşerek boğulma tehlikesi atlattı.

Boğulma tehlikesi atlatan oğluna nefes verdi, hayata döndürdü

GENÇLERİ KURTARMAK İSTERKEN CANINDAN OLUYORDU

Bunu üzerine Ali Şen Tekgözlü, babasının ve arkadaşlarının uyarısına rağmen gençleri kurtarmak için göle girdi. Gençlerin yanına giderken yelken uzakta olduğu için yorulan Tekgözlü gücünü kaybederek göle battı. Bu arada göle düşen gençler, gelen bir başka tekne ile kurtarıldı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine dalgıç polisler geldi. Polisler, kısa sürede Tokgözlü'yü battığı yerden çıkardı. Karaya getirilen gence dalgıç polisler dakikalarca kalp masajı yaptı.

Boğulma tehlikesi atlatan oğluna nefes verdi, hayata döndürdü

BABANIN YAKARIŞLARI YÜREK YAKTI

Bu arada başında duran baba hayatta kalma mücadelesi veren oğlunun yüzünü sevip "Ne olur onu yaşatın, babacığım duy sesimi aç gözünü, duy sesimizi Allah için duy" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Bir süre sonra baba oğluna "Ben oğluma bir nefes vereyim" diyerek suni teneffüs yaptı. Babanın birkaç kez suni teneffüs yapması sonrası oğlunun kalbi yeniden atmaya başladı. Dalgıç polisin uzun süren kalp masajı ve suni teneffüs ile hayata dönen genç, hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Boğulma tehlikesi atlatan oğluna nefes verdi, hayata döndürdü

Boğulma tehlikesi atlatan oğluna nefes verdi, hayata döndürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Genç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

Babaların babası:

O kaca yüreğine selamlar BABA .

95
0
yanıtYanıtla
El amedi:

Ya rabbim bu acıyla sınama kimseyi.

81
1
yanıtYanıtla
Hoca:

İkı erkeğin

4
51
yanıtYanıtla
Nakres:

Ne yazmak istedin acaba çok merak ediyorum

yanıt13
yanıt1
merve:

bu adam hoca diye nick alan kominist ya da kemalist saçma sapan yorumlar yapıp milleti trolluyor aklınca

yanıt5
yanıt12
Ankara:

İki kelime yazdın ne demek istediğini yorumlardan anla. Ben senin yazdığını anladım herkes te anladı. Burada bir can kurtarma var Rabbim bu tür düşünceye sahip olanı hayırlısı ile ıslah etsin. Merve isimli yorumcu. Hoca rumuzlu yorumunun sınıflandırma ile ilgili alakası olamaz. Lütfen bende dahil kimseyi zan altında bırakmamak gerektiğini düşünüyorum. O belirtilerinden de değilim ama bir kaleye gol atarsanız karşılığı olur. Sadece şu denebilir bu yorumcunun sözleri fesatlık Doktorlara gidiyoruz her cinsimiz iş şimdi burada doktora yada hasta yakınına hastaya anladınız. Böyle düşünceler yanlış. Suni teneffüs böyle yapılır başka yolu yok. İçinde fesatlık varsa onu bilemem O anki durumda aklına gelene bak. Biz nasıl insanız çok ayıplı bir yorum hoca rumuzlu Gencimize acil şifalar diliyorum. Biraz daha dikkat edelim sularda. Sevgiyle Kalın Mutlu Olun. Hoşçakalın

yanıt1
yanıt0
Vayy babamm:

Nolur kimin babası hayattaysa bugün gitsin yanına ve hiçbir şey demeden ellerini öpsün, benim böyle bir imkanım hiç olmadı.

53
0
yanıtYanıtla
Deniz:

Belki de sanslisin..

yanıt6
yanıt0
AlpTuna:

Allah razı olsun. Yapmak zorunda değildin ama insan olmanın gerektirdiğini yaptın. Herkes senin gibi olsa dünya daha iyi yerlerdeydi..

52
0
yanıtYanıtla
mali:

Allah yardımcınız olsun böyle cesur geçlerimizi bu vatana bağışlasın

50
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title