Haberler

ABD'de gerilim tırmanıyor! Protestocular, Beyaz Saray önünde birbirine girdi

Güncelleme:

ABD'de bugün yapılan başkanlık seçimlerinin ardından ülkede kaos sürüyor. Oy sayımı devam ederken, Beyaz Saray önünde karşıt görüşlü protestocular arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbedeye müdahale eden polisler, protestoculardan bazılarını gözaltına aldı.

ABD'de gerçekleşen başkanlık seçimlerinde oy sayımı devam ederken, Beyaz Saray önünde toplanan ABD Başkanı Donald Trump'ın ve ABD Başkan Adayı Joe Biden'ın destekçileri arasında arbede çıktı. Çıkan arbedeye polisler müdahale ederken, çok sayıda protestocu gözaltına alındı.

Beyaz Saray'ın önü karıştı! Protestocular arasındaki arbedeye polislerden müdahale

PROTESTOCULAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Kritik eyaletlerdeki oyların ABD'den 46. başkanı belirleyeceği seçimde ülke genelinde gerginlik giderek tırmanmaya devam ediyor. Cumhuriyetçilerin adayı Başkan Donald Trump ile Demokratların adayı Joe Biden arasında çekişmeli mücadelelere sahne olacak seçim sonuçları öncesi sokağa dökülen protestocular, eylemlerini sürdürüyor.

Beyaz Saray'ın önü karıştı! Protestocular arasındaki arbedeye polislerden müdahale

MAĞAZA SAHİPLERİ ÖNLEMLER ALMIŞTI

Seçimden saatler önce Ulusal Muhafızlar bazı kentlerde sokağa çıkarken, bazı kentlerde mağaza sahipleri, olası protestolara karşı vitrin camlarını kontraplaklarla kapatmıştı. Ülkede seçim sonuçlarının kaos yaratacağı düşünülürken, olası protestolara karşı önlemler arttırılıyor.

ABD'de gerilim tırmanıyor! Protestocular, Beyaz Saray önünde toplandı

SEÇİMLERDE SON DURUM

ABD'de vatandaşların tarihlerinin en kritik seçimlerinden biri için sandık başına gitti. Şimdiye kadar 100 milyona yakın kişi posta yoluyla oylarını kullanırken, seçimlerde katılım rekoru kırılması bekleniyor. Oylarda önde görünen mevcut başkan Donald Trump 213 delegenin oyunu alırken, Demokratların adayı Joe Biden 238 delege ile ciddi bir fark açmış durumda.

Beyaz Saray'ın önü karıştı! Protestocular arasındaki arbedeye polislerden müdahale

ABD'de gerilim tırmanıyor! Protestocular, Beyaz Saray önünde toplandı

Kaynak: AA / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Beyaz Saray Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Behcet:

Bunlar bir birlerini yemeyecek kadar akıllılar üstelik dünyada kendini Amerika’ya yedirmek için can ayan yığınla enayi varken neden birbirlerini yesinlerki ben bir Amerika sevdalısına değilim ezilen halklar İÇİN üzülüyorum onların zalim aptal yöneticilerine kızıyorum

4
0
yanıtYanıtla
Gül:

Güzel ! Bunlar ancak birnirlerine düsünce dünya rahat ediyor! Birde kendi ülkelerinde savassinlar!

3
0
yanıtYanıtla
misafir:

beter olun birbirinizi yiyin abd, ab depremler sizde olu inşaallah

2
0
yanıtYanıtla
HAKLIII:

Hadi hayırlısı

2
0
yanıtYanıtla
ahmet:

kurulduğundan beri dünyada fitnenin merkezi olan bu devlet, zenginlik ile ayakta duruyordu. para azalınca inşaallah altında evangelistlerin kalacağı bir kaç devlet kurulur.

0
1
yanıtYanıtla
sezgin:

bence bu kargaşadan yararlanıp fetöcü olduğu kanıtlanmış olan abdye gönderdiğimiz rahibi hapse tıkmak için tekrar geri isteyelim

1
0
yanıtYanıtla
Ziyaa:

Yigin birbirinizi. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title