Haberler

50 yıllık çift, 4 saat arayla yaşamlarını yitirdi! Yan yana toprağa verildiler

Güncelleme:

Diyarbakır'da yaşayan 71 yaşındaki Şeyhmus Baysal Kovid-19 tedavisi gördüğü hastanede 2 gün önce hayatını kaybetti. Aynı hastanede kalp rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda olan 50 yıllık eşi Emine Baysal da kocasından 4 saat sonra hayatını kaybetti. Baysal çifti memleketlerinde yan yana toprağa verildiler.

Diyarbakır'da yaşayan Şeyhmus Baysal bir süre önce koronavirüse yakalandı. Durumunun ağırlaşması üzerine Dicle Üniversitesi Pandemi Hastanesi'ne alınan Baysal'ın eşi Emine Baysal da kalp rahatsızlığı nedeniyle aynı hastanenin yoğun bakımında tedaviye aldı. Şeyhmus Baysal, yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 4 saat sonra eşi Emine Baysal da yaşamını yitirdi. Çift vasiyetleri üzerine memleketleri Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı kırsal Sultanköy Mahallesi'nde toprağa verildi.

"ANNEM HAYAT ARKADAŞININ VEFATINDAN HABERSİZ ÖLDÜ"

Çiftin tek çocukları Hacı Mehmet Baysal, annesinin kocasını kaybettiğinden habersiz yaşamını yitirdiğini belirterek, "Babamı koronavirüsten kaybettik. Annem de kalp hastasıydı. Yoğun bakım ünitesindeydi. Babamı kaybettikten 4 saat sonra annemi de kaybettim. Annemin, 50 yıllık hayat arkadaşının vefatından haberi olmaması da beni daha çok etkiledi " dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Dicle Üniversitesi 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (18)

Tengriata:

Allahdan geldik allaha donecegiz

13
0
yanıtYanıtla
Aylin:

Rabbim cennetinde cemaliyle karşılasın inşallah. Allah rahmet eylesin.

9
3
yanıtYanıtla
Ebru:

Başınız sağolsun çok zor, Allah sabırlar versin

11
0
yanıtYanıtla
ERENN:

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

10
1
yanıtYanıtla
UMUT:

ALLAHIM ŞU HASTALIGI DEF ET ARTIKK

10
0
yanıtYanıtla
Halime:

İkiside çok değerli insanlardı ALLAH diğer dünyada peygamber efendimizin komşusu eylesin Sultan Şehmusa camiası için büyük bir kayıp

8
2
yanıtYanıtla
:

Demek ki birbirini çok seviyorlarmış ölüm bile ayırmamış ne mutlu ikisine de ALLAH Rahmet etsin yakınlarına sabır versin inşallah.

8
1
yanıtYanıtla
Cabbar:

Allah Nur içinde yatsinlar ina lilahi ve inna ileyhi raciun

9
0
yanıtYanıtla
ALLAH RAHMET EYLESİN:

Nur yüzlü insanlar. Mekanınıniz cennet olsun. Rabbim geride kalanlara sabırlar versin.Zor olsa da Güzel bir rastlantı

7
0
yanıtYanıtla
xxxxx:

Artık böyle evlilikler yok hatta bayan eşine geber de kurtulayım diyor farkında miisniz kadınlara hukuki hallar verildikçe iyice azdı kadınlar gereksizler yorum yapmasin

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title