Haberler

4 gencin sır ölümünde ailelerden olayın seyrini değiştirecek iddia: Defineciler öldürmüş olabilir

Güncelleme:

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde yan yana cansız bedenleri bulunan 4 gencin ölümüyle ilgili soruşturmada, jandarma ailelerin ifadelerine başvurdu. Kuzenler Ümit-Serkan Zangal'ın dedesi Ali Zangal, 4 genci definecilerin öldürmüş olabileceğini belirtti.

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde 3'ü başlarından vurularak öldürülmüş 4 gencin cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Ailelerin ifade verdiği sır ölümlerde Kuzenler Ümit-Serkan Zangal'ın dedesi Ali Zangal, "Akşam, bize taziye ziyaretine gelen dostlarımızdan, o bölgede define arayan kişiler olduğunu öğrendik. Bir şey gördükleri için torunlarımı öldürülmüş olabilirler" dedi.

ANNE ZENGİN: HUSUMETLİ OLDUĞU BİRİLERİ YOK

İfade verme işleminin ardından yakınlarıyla birlikte Akçeşme mevkisindeki olay yerine gelen Muharrem Zengin'in annesi Birgül Zengin, "Bu nasıl bir şey, ne olmuş anlamadım. Beni aradı o gün; 'Anne köye geleceğim' dedi. Asker geçirecekler diye bütün gün bayrak aradı. 'Arkadaşlar gelecek Alaşehir'den, köyde kalalım' dedi.'Kalın annem' dedim. Ne bileyim ben böyle olacağını. Kim geldi, nasıl oldu? Liseden beri arkadaş, can ciğer bu gençler. Benim oğlum onlarda kalır, onlar bizde kalırdı. Biri mi yaptı, kendileri mi yaptı? Bunlar kendilerine bir şamar, bir tokat vurmaz ki. Kıyamazlar. Bir lirası olsa paylaşır bunlar. Bunlar melek. Hiç husumetli olduğu birileri yok. Herkese yardım eder" dedi.

Tüfeğin kendilerine ait olduğunu kaydeden anne Zengin, "Sergi zamanı üzüm beklerken yanlarında bulunduruyorlardı. Bu sene, sergide bir kez havaya ateş etmişlerdi. Başka da hiç kullanılmadı" diye konuştu.

ACILI ANNE: BUNLAR MELEK, KENDİLERİNE BİR ŞEY YAPMAZ

"TORUNLARIMI DEFİNECİLER ÖLDÜRMÜŞ OLABİLİR"

Kuzenler Ümit-Serkan Zangal'ın dedesi Ali Zangal, "Torunlarım bir arkadaşlarını askere uğurlamak için Ahmetli'ye gitmişti. Asker uğurlaması sonrası ava gitmişler. Sonrasında ölü bulundukları haberini aldık. Akşam, bize taziye ziyaretine gelen dostlarımızdan, o bölgede define arayan kişiler olduğunu öğrendik. Bir şey gördükleri için torunlarımı öldürülmüş olabilirler. Jandarma, soruşturmayı yürütüyor. Biz de neler yaşandığını bilmiyoruz. Çaresiz bekliyoruz" dedi.

ACILI ANNE: BUNLAR MELEK, KENDİLERİNE BİR ŞEY YAPMAZ

"OLAYIN CİNAYET OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Elektronik eşya tamircisi Serkan Zangal'ın 10 yıldır yanında çalıştığı Yasin Evren ise, "Hayalleri olan bir çocuktu. Böyle taşkınlık yapacak biri değildi. Olayın cinayet olduğunu düşünüyorum. Onun tek başına yapabileceği bir şey olduğunu zannetmiyorum" dedi.

Berber Neşet Dalgın'ı en son gören kişilerden biri olan Yasin Evren, "Evimize geldi. Oğlumun ve benim tıraşımızı yaptı. Saat 18.30'da yanımızdan ayrıldı. Giderken de, 'Ağabey doğum günüm var. Sen de gel' diyerek, davet etti. Geleceğimi söyledim. Sevine sevine gitti. Sonrasında ise bu acı haberi aldık" diye konuştu.

ACILI ANNE: BUNLAR MELEK, KENDİLERİNE BİR ŞEY YAPMAZ

VEDA VİDEOLARI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, yan yana cansız bedenleri bulunan gençlerden üçünün, cep telefonu kamerasıyla görüntü çekip, ailelerine gönderdikleri ortaya çıktı.

BOYNU KIRILAN GENÇ VİDEODA GÖRÜNMÜYOR

Boynunun kırılması sonucu hayatını kaybettiği saptanan Ümit Zangal'ın bulunmadığı görüntüde, başlarından bitişik ateşle vuruldukları belirlenen Muharrem Zengin (22), Neşet Dalgın (24) ve Serkan Zangal (23) yer alıyor.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANMIŞLAR

Uyuşturucu içtikleri görülen gençlerden Neşet Dalgın, "Dayım naber, nasılsın? Umarım iyisindir. Mert, kendine çok iyi bak kardeşim. Biz gidiyoruz. Seni seviyoruz kanka, kusura bakma, yapacaklarımız vardı. Biz seni yarı yolda bıraktık. Yapamadık birader" diyor.

"ÖBÜR TARAFTA GÖRÜŞÜRÜZ"

Bu sırada görüntüye giren Muharrem Zengin de "Öbür tarafta görüşürüz" diye konuşuyor. Öte yandan pompalı tüfeğin olay yerinde Serkan Zangal'ın bacaklarının üzerinde bulunduğu öğrenildi. Muharrem Zengin ile Neşet Dalgın'ın cansız bedenlerinin yan yana yatar halde, Serkan Zangal'ın cansız bedeninin ise kuzeni Ümit Zangal'ın üzerine doğru olduğu bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Ahmetli Manisa Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (64)

aleksandır diksallandır:

varoş tiplerin, varoş kültürünün, varoş olayları. . . benim gördüğüm 4 tane madde bağımlısı tip, her şey beklenir bu tiplerden. . işssiz güçsüz, vatana faydası olmayan mahluklar.

13
43
yanıtYanıtla
fatih:

Ölmüş gitmiş adamlar terbiyesizliğin lüzumu yok. Yazdın da ne oldu başın göğe erdi mi? İnternet başından kalk da vatanı kurtarmaya devam et şimdi yüce insan.

yanıt7
yanıt0
Ameleyüs:

Hor görme diksallandurüs senin de çocuğun vardır yazıkdır can gitmiş acımasızca klavyeden asılma

yanıt9
yanıt2
ZEZ:

Hem çok doğru sözler, hem çok yanlış. Senin de çocukların bir gün böyle olabilir. Vatan millet sakarya değil insan deyip en yakınındakine sevgi göstermeyi, sevdiği sevildiği kulak verildiği bir ortamı sunmayı bilmezsen kayıp ruhlar bu yollara düşer sonunda. Aileleri mahvolmuş, giden can geride kalanın da canını yakıyor. Bunları düşünerek iyi oldu der gibi konuşmamayı bilmek lazım.

yanıt0
yanıt0
Çiftetelli:

Ülkenin gençleri işte bu halde. Cinci büyücü hocalar yönetsin ülkeyi

6
46
yanıtYanıtla
Samet samet:

Ne saçmalıyorsun sen ya, ne alâka.....

yanıt26
yanıt3
Dürbünlü:

Olayın arka planındaki gözden kaçan gerçeğin gençlerin büyük bir boşluk içersinde bulunduğu durumdur,(bu bir iman zayıflığıdır”)başka izahı olamaz.

32
18
yanıtYanıtla
Hakkı Dayı:

Aynen Katılıyorum Hocam.

yanıt3
yanıt3
Ad:

Bence suç Ailede bir anne baba çocuk yapacaksa onun geleceğini de yapacak .Şimdiki gençler ailelerinden ve yaşamlarından hiç memnun değil .Ekonomik sebebler ve yaşadığı hayat tarzı ve istediği hiç birşeyi yapamama kendine iyi bir gelecek hazırlayan ama korkusu mutsuzluğa itiyor gelişi güzel çocuk yapılmaz .

yanıt4
yanıt6
Kk:

Bariz intihar.

16
23
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title