Haberler

Seyir halindeki minibüs şoförü, yolcu tarafından silahla vurularak öldürüldü

Güncelleme:

Pendik'te seyir halindeki minibüs şoförü, yan koltuğunda oturan kimliği belirsiz şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Şoförün hayatını kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan minibüs, duvara çarparak durabildi.

Pendik ilçesi Yenişehir Mahallesi Reyhan Caddesi'nde saat 19.30 sularında meydana gelen olayda, 34 M 5122 plakalı minibüs şoförü Servet Karaaslan, çevredeki vatandaşların iddiasına göre seyir halindeyken, yanında oturan kimliği belirsiz şahsın silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Servet Karaaslan direksiyon hakimiyetini kaybedince duvara çarptı.

ZANLI, OTOMOBİLLE OLAY YERİNDEN KAÇTI

Minibüs şoförünün ağır yaralanmasına sebep olan kimliği belirsiz silahlı saldırgan, iddiaya göre dolmuştan inip gri renkteki bir otomobile binerek olay yerinden hızlıca kaçtı. Servet Karaaslan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

"MİNİBÜS DUVARA ÇARPTI"

Olay anına tanıklık eden çevredeki vatandaş Yasemin Tütün, "Araç yoldan geliyordu, ben kaldırımdaydım. 1 el silah sesi duydum. Minibüs sendeleyerek sağa sola gitmeye başladı. Daha sonra iki el daha silah sesi duydum. Minibüs karşı duvara çarptı. Şoförün yanındaki camdan beyaz tişörtlü biri aşağıya atladı. Sonra gri renkte bir arabaya binerek olay yerinden kaçtı. 3-4 el silah sesi duyduk" dedi.

Saldırganın yakalanması için polis çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yenişehir Pendik 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Turgut Aydın:

silah taşımanın bıçak taşımanın cezası yokkk memleket texsas oldu

156
23
yanıtYanıtla
Sansar Selim:

adam silah tasimadigi icin oldu bos yama burda

yanıt10
yanıt13
Theo:

Münübüs şöförü muhakkak bir halt işlemiştir

13
7
yanıtYanıtla
Mıkail Karaaslan:

Olaya şahit olan varmı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title