Haberler

Makas atan otomobil kağıt gibi ortadan ikiye bölündü! Sürücü öldü, 10 kişi de yaralandı

Güncelleme:

Ankara'da Samsun yolu Lalahan mevkiinde makas atarak ilerleyen aracın sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada araç ikiye bölünürken, içindeki sürücü de sağ kurtulamadı. Kazada 10 kişi yaralandı.

Başkent Ankara'da Samsun yolu Lalahan mevkiinde kendisinin ve etrafındakilerin canını hiçe sayarak makas atan şahsın kullandığı araç, bir süre sonra kontrolden çıktı. Kazanın etkisiyle kağıt gibi ikiye bölünen araçtaki sürücü hayatını kaybetti.

TERS İSTİKAMETTEN GELEN ARAÇLARA ÇARPTI

Samsun yolu üzerinden Ankara istikametine seyir halinde olan ve iddiaya göre diğer araçlara makas atarak ilerleyen otomobil bir anda sürücüsünün kontrolünden çıktı. O sırada seyir halinde olan önündeki araca vurduktan sonra karşı şeride geçen araç, ters istikametten gelen araçlara da vurduktan sonra ortadan ikiye bölündü.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Makas atan aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 1'i ağır 10 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Makas atan otomobil, kağıt gibi ortadan ikiye bölündü, sürücü öldü 10 kişi de yaralandı

Makas atan otomobil, kağıt gibi ortadan ikiye bölündü, sürücü öldü 10 kişi de yaralandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Lalahan Samsun Ankara Haberler

500

Yorumlar (4)

YÜZEN DOSTLAR:

Bir gram üzülmedim. Darısı insallah diğer böyle yoldaki serserilerin vatana millete 5 gram faydası olmayan yolda Palas atan masum insanların hayatını tehlikeye atan serserilerin başına

51
6
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

Zararı kendisine olmuş. En büyük teselli bu olsa gerek.

26
0
yanıtYanıtla
Adanalı yunus :

Bu araba ile makas atana, toprak bedava anlayana..

5
0
yanıtYanıtla
Askin Gözyaşları:

tofaş grubu arabalara 30 40 bin istiyorlar. arabanın yarısı nerede

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title