Haberler

3 doz aşı yaptıran Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

Edirne'nin Keşan ilçe Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Covid-19 testinin pozitif çıktığını ve tedavisinin evinde sürdüğünü açıkladı. Toplam 3 doz aşısını da olduğunu ifade eden Helvacıoğlu, "Aşının gücüne güveniyorum. Karantina sürecini evde geçireceğim. Doktorlarımız tarafından yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluk görünmüyor." ifadelerini kullandı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, koronavirüse yakalandı. Helvacıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli hemşehrilerim, Covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Sıklıkla test olan biri olmama rağmen, yakın ekibimden iki personelimde pozitif görülmesi nedeniyle bugün tekrar test oldum ve pozitif olduğum anlaşıldı. Toplam 3 doz aşımı oldum. Aşının gücüne güveniyorum." dedi.

Keşan Belediye Başkanı Helvacıoğlu, koronavirüse yakalandı

"KARANTİNA SÜRECİNİ EVDE GEÇİRECEĞİM"

Devam eden paylaşımında Helvacıoğlu, "Karantina sürecini evde geçireceğim. Doktorlarımız tarafından yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluk görünmüyor. Tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Biliyorsunuz ki, tedbir tercih değil zaruridir. Keşan'ımızda çalışmalar tüm hızıyla devam edecek. Herkes görevinin başında olacak. Allah'ın izniyle inşallah sağlığımıza kavuşacağız. Tüm vatandaşlarımıza sağlık ve sıhhat diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Helvacıoğlu Koronavirüs Keşan Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (4)

Sefer Aydın:

Demek ki neymiş 10 doz aşı da yaptırsanız bi halta yaramıyormuş. bu milleti aşı yalanlarıyla kandırmaktan vazgeçin artık. Yemin ediyorum yenileceksiniz...

15
34
yanıtYanıtla
Ömer sakarya :

Aşı olmak demek hasta olmayacaksın demek değil.Hastalığı aldığında hastanelerde yatmamanı ve hafif atlatmanı sağlıyor

yanıt19
yanıt2
Hamdi Baba :

Aşı oldunuz diye test sonucu pozitif çıkmayacak diye bir şey yok. Sadece virüsün gücü zayıflar. Aşı olmasa belki adam ölürdü.

9
6
yanıtYanıtla
Şerafettin Şeker:

SAYIN BAŞKAN ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN İNŞ HASTALIĞI HAFİF ATLATIRSIN BELİRTİLERİ VARMI AĞRI ATEŞ ÖKSÜRÜK GİBİ

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title