Haberler

İzmir'de takside fenalaşan yolcu hayatını kaybetti

Güncelleme:

İzmir'in Bornova ilçesinde müşteri olarak taksiye bindiği takside fenalaşan 65 yaşındaki Ömer Han, hayatını kaybetti. Han'ın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İzmir'in Bornova ilçesinde müşteri olarak bindiği takside fenalaşan kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Ömer Han (65) adlı kişi, Bornova ilçesi Kemalpaşa Caddesi'nde Ali Şahin idaresindeki ticari taksiye bindi.

TAKSİCİ SAĞLIK VE POLİS EKİPLERİNE HABER VERDİ

Şehirlerarası otobüs terminaline gitmek istediğini belirten Han, yaklaşık 300 metre sonra fenalaştı. Han'ın fenalaştığını gören sürücü Şahin aracı yol kenarına çekerek durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İzmir'de takside fenalaşan yolcu hayatını kaybetti

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

112 Acil Servis ekiplerince yapılan kontrolde Ömer Han'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Han'ın cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Kemalpaşa Bornova İzmir Han Haberler

500

Yorumlar (1)

Siha:

İşte ne büyük bir ibret, yani Azrail kesinlikle randevu alıp gelmiyor, ölüm insanın başının üstünde, sadece kon emrini bekler! ama ne yazıkki insanlar hala gaflette devam ediyor ve sanki insanı sadece korona öldürüyor, emir geldimi insan yatağında uyurken bile uyanmadan ahirete geçebiliyor, onun için her an hazır olmak lazım! Yani hiç ölmeyecekmiş gibi dünyaya hemen ölecekmiş gibide ahirete çalışmak lazım!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title