Haberler

Denetim yapan Vali Atik, eldiven takmayan fırın çalışanının verdiği ekmeği almaktan vazgeçti

Güncelleme:

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını kontrol etmek için gıda sektöründe faaliyet gösteren iş yerlerini denetledi. Bir fırına giren Vali Atik, çalışanın elinde eldiven olmadığını görünce deneme yapmak amacıyla ekmek almak istediğini söyledi. Çalışanın eldiven takmadığını gören Vali, ekmeği almaktan vazgeçti.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti'li Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Veysel Yanık, Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk ve Denizli İl Emniyet Müdür Vekili Osman Kutlu Balak ile birlikte Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi'nde gıda sektöründe faaliyet gösteren pastane, fırın ve kafelerin bulunduğu bölgelerde inceleme yaptı. Vali Atik ve beraberindekiler iş yerlerinde koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere uyulup, uyulmadığını tek tek kontrol etti.

Denetim yapan Vali Atik, eldiven takmayan fırın çalışanını uyardı: Bizi görünce eldiven takıyorsunuz, her zaman takacaksınız

ELDİVEN TAKIP TAKMADIĞINI DENEMEK İÇİN EKMEK İSTEDİ

Bir pastaneye giren Vali Atik, çalışanların elinde eldiven olmadığını görünce, uyardı. Kendisini görünce eldiven takan çalışana Vali Atik, "Eldiveni bizi görünce takıyorsunuz, sürekli takacaksınız" diye uyardı.

Daha sonra bir fırına giren Vali Atik, çalışanın elinde eldiven olmadığını görünce deneme yapmak amacıyla ekmek almak istediğini söyledi. Çalışanın eldiven takmadan ekmek vermek istemesi üzerine Vali Atik, almaktan vazgeçti. Fırında çalışan kadın, ekmeklerin sıcak olduğu için eldivene yapıştığını söyleyerek, kendisini savundu. Vali Atik, eldiven takmaları konusunda çalışanlara uyarıda bulunup, işyerinden ayrıldı.

Denetim yapan Vali Atik, eldiven takmayan fırın çalışanını uyardı: Bizi görünce eldiven takıyorsunuz, her zaman takacaksınız

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çamlaraltı Mahallesi AK Parti Denizli Haberler

500

Yorumlar (5)

PAŞALI:

Peki Vali Atik fırın çalışanı eldivensiz diye ekmek almadınız. sizin elinizde de eldiven yok parayı eldivensiz mi verecektiniz.

14
5
yanıtYanıtla
al tak:

Sen parayı eldivenlemi veriyosun . . .

yanıt5
yanıt2
MURAT B:

Ve işten kovuldu :) darısı diğerlerine. adam parayı eldivenle alıp aynı eldiven ile saçlarını oynayıp ve aynı eldiven ile satış yapyıor.

11
1
yanıtYanıtla
rthdfgh:

valinin yönetim kafasıda bu şekildeyse vay haline halkın. be adam aynı eldivenle sürekli iş yapan gördün mü ki sürekli değiştirmesi lazım bunuda hiçbir işletme yapmaz boş denetim. Coronaya eldiven ile önlem işlemiyor ne yazıkki. İnsanlar bu kadar önlemin arasında yaşamasın ozaman daha iyi. corona ile yaşamayı öğrenmek lazım artık kafanıza sokun bunu. bağışıklık kazanılması lazım serbestlik gelmeden bu işe çare bulunamaz. dünya bu yüzden battı. bu kadar düşünceliyseniz baştan turist sokmıcaktınız

0
1
yanıtYanıtla
BRO:

Malatya''daki fırıncılar ne maske ne eldiven takıyorlar! Sıkı denetim yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title