Haberler

İlginç hırsızlık: Soydukları marketten çelik kasayla birlikte 251 adet çikolata çaldılar

Güncelleme:

Bursa'da hırsızlık için bir markete giden 4 şüpheli, içinde 5 bin lira olan çelik kasa, laptop, akü, çakmak ve hoparlör almalarının yanı sıra 251 adet çikolata da çalarak kayıplara karıştı. Market sahibinin şikayetçi olması üzerine harekete geçen ekipler zanlıları saklandıkları evde kıskıvrak yakaladı.

Merkez Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerindeki bir markette meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, hırsızlık için markete giren 4 şüpheli içerdeki 5 bin lira bulunan çelik kasa, 1 adet laptop, 1 adet akü bataryası, 251 adet çikolata, 46 adet çakmak, 1 hoparlörü çalarak kayıplara karıştı.

MARKET SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Market müdürü F.A. sabah iş yerine gelince markete hırsız girdiğini fark ederek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızların kimliklerinin tespite edilmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

İlginç hırsızlık: Soydukları marketten çelik kasayla birlikte 251 adet çikolata çaldılar

BASKINDA YAKALANDILAR

Yapılan çalışmalar sonucunda markete girenlerin 15 adet suç kaydı olan İ.F, 13 adet suç kaydı olan M.K, 17 adet suç kaydı olan C.E, ve 2 adet suç kaydı olan H.K. olduğu belirlendi. Ekipler 4 şüphelinin kaldığı evi tespit ederek el zamanlı baskın düzenledi.

Şüpheliler evlerine yapılan baskında gözaltına alınırken çaldıkları para ve malzemeler ise markete teslim edildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Dumlupınar Görükle Haberler

500

Yorumlar (5)

Akrep:

Millet aç aç para derdin değil karın doyurma derdin de

1
3
yanıtYanıtla
Uh:

Serbest bırakıldı :)

1
0
yanıtYanıtla
tekoşe:

Ülkeyi götürdüler bırak celik kasayı

0
1
yanıtYanıtla
adamların siciline bak suç makinesi:

ama dışardalar ne bekleniyo ki anlamıyorum

0
0
yanıtYanıtla
vtnds:

salarsanız böyle adamları mevlam çayıra daha çok hırsızlık olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title