Haberler

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

Güncelleme:

ŞİŞLİ'DE SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI Haber-Kamera: Ertan KILIÇ -Ozan URAL / İstanbul DHAŞişli'de sokakta yürüyen bir kişi, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

ŞİŞLİ'DE SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI

Haber-Kamera: Ertan KILIÇ -Ozan URAL / İstanbul DHA

Şişli'de sokakta yürüyen bir kişi, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 00: 20 sıralarında Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Şimşek Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre sokakta yürüyen ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirlenemeyen saldırgandan kurtulmak isteyen yaralı, yaklaşık 50 metre yürüdükten sonra yere yığıldı.

İHBAR ÜZERİNE OLAY YERİNE POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan vatandaşa ilk müdahale olay yerine yapılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis, olay yerinden yaya olarak kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

ÇEVREDE YOĞUN GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI

Olay yerinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Akrep olarak bilinen zırhlı polis araçları sokakta yoğun tedbir aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de bölgede delil araması yaptı.

GÖRGÜ TANIĞI YAŞANANLARI ANLATTI

Bir görgü tanığı yaşananları şöyle anlattı: "Silah seslerini duyduk, hepimiz aşağıya indik. Yaralı bir arkadaş vardı. Ambulansla hastaneye kaldırdılar. Polis olay yeri inceleme polisi geldi. Ambulansa bindirip götürdüler"

Görüntü dökümü:

----------------

-Olay yeri

-Sokaktan görüntüler

-Olay yeri inceleme polislerinin çalışmaları

-Yerdeki boş kovanlar

-Sokakta alınan  güvenlik önlemleri

-Röportaj

-Genel ve detay görüntüler.

01.10.2020 - 07.09 Haber Kodu : 201001009

==============================

2- KADIKÖY'DE PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLE ÇARPAN OTOMOBİL TAKLA ATTI

Haber-Kamera: Yılmaz OKUR/İSTANBUL,

Kadıköy'de seyir halindeki otomobil yol kenarında park halindeki başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Sahrayı Cedid Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İrem Ç.'nin kullandığı 34 UD 8827 plakalı otomobil, seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak savrulmaya başladı. Savrulan otomobil yol kenarında park halinde bulunan 34 TL 4443 plakalı otomobile çarptıktan sonra takla atarak yolun ortasında yan yattı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Takla atan otomobilin sürücüsü İrem Ç.  vatandaşlar tarafından yaralı olarak çıkarıldı. Yaralı sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri kaza nedeniyle kapanan yolda önlem aldı. Trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan ve yolda yan yatan otomobili vatandaşlar iterek düzeltti. Ardından çekiciye alınan otomobil otoparka kaldırıldı. Yol temizlendikten sonra trafik akışı normale döndü.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Görüntü dökümü:

---------------------

-Ambulans içindeki yaralı

-Takla atan otomobil

-Kaza nedeniyle kapanan yol

-Vatandaşların yan yatan otomobili düzeltmesi

-Genel ve detay görüntüler

30.09.2020 - 23.46 Haber Kodu : 200930311

===========================

3- DENETİMLERDE HAFRİYAT KAMYONLARINA CEZA YAĞDI

Buse PEHLİVAN/ İSTANBUL,

Eyüpsultan Kemerburgaz ile Arnavutköy yolunda hafriyat kamyonlarına yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 50 araç sürücüsüne 18 bin 753 lira para cezası kesildi.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği Ekipleri, dün 14.30 ile 17.30 saatleri arasında Eyüpsultan Kemerburgaz ile Arnavutöy yolunda hafriyat kamyonlarına yönelik olarak denetimlerde bulundu.

Denetimlerde, kontrol edilen 82 hafriyat aracından 5'ine, "Farklı okunması veya okunamamasını sağlayacak şekilde tescil plakasında değişiklik yapmak"ten 505 lira olmak üzere toplamda 2 bin 525 lira para cezası uygulandı.

Bir hafriyat kamyonu sürücüsüne ise "Tescilli araca yönetmelikte öngörülen sayıda tescil plakası takmamak"tan 505 lira, 6 hafriyat aracı sürücüsüne, "Muayenesini yaptırmamak" tan 288 lira olmak üzere toplamda bin 728 lira idari para cezası kesildi.

Ekiplerin yaptığı denetimlerde "Verilen izin sonucunda muayenesini yaptırmamak"tan 5 araç sürücüsüne 598'şer lira olmak üzere toplamda 2 bin 990 lira, "Dış ülkelerden aldıkları sürücü belgeleri ile yönetmelikte belirtilen süreye ve şartlara aykırı olarak araç kullanmak"tan 1 araç sürücüsüne 498 lira cezai işlem yapıldı.

Üç hafriyat araç sürücüsüne ise, "Araç kullanırken sürücü belgesini yanında bulundurmamak"tan 864 lira, 1 araç sürücüsüne "makas atmak"tan bin 228 lira para cezası kesildi.

Uyarılara uymayan 4 araç sürücüsünün her birine 288 lira, "radar"dan 4 araç sürücüsüne ayrı ayrı 288 lira, "Yerleşim birimleri dışındaki karayolunda, zorunlu haller dışında duraklamak veya park etmek"ten 4 araç sürücüsünün her birine 132 lira idari para cezası kesildi.

Sivil Trafik Ekipleri, "yasak park"tan 1 araç sürücüsüne 132 lira, "Yükü, karayoluna değecek, düşecek, dökülecek, saçılacak, sızacak, akacak, kayacak, gürültü çıkaracak şekilde yüklemek"ten 13 araç sürücüsüne toplamda 4 bin 875 lira, "seyir halinde telefon kullanmak"tan 2 araç sürücüsüne 288'şer lira ceza uygulandı.

Hafriyat araçlarına yönelik yapılan denetimlerde toplamda 50 araç sürücüsüne 18 bin 753 lira para cezası kesilmiş oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Şişli Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title