Haberler

Son Dakika! Ermenistan, Azerbaycan'da yine sivilleri hedef aldı

Güncelleme:

Son dakika! Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın askeri danışmanı Harutyunyan'ın canlı yayında stratejilerinin, kent merkezlerine saldırıp sivillere yönelik katliamlar olduğunu anlatması sonrasında, Azerbaycan'ın Gence kentine füze saldırısı düzenlendi. Ermenistan, aynı kente geçen hafta da saldırmış, 24 sivilin ölümüne neden olmuştu.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın askeri danışmanı Harutyunyan, Rusya'da yayın yapan bir kanalın programına konuk olmuş, "Şimdi yeni bir askeri taktik geliştirdik. Hava sistemlerini (SİHA'lar) imha etmek ve yerleşim noktalarını bombalamak; panik için" ifadelerini kullanmıştı. Danışmanın canlı yayında stratejilerinin, sivillere yönelik katliamlar olduğunu anlatması sonrasında, sabah saatlerinde Ermenistan Azerbaycan'ın Gence kentine füzeli saldırı düzenledi. Saldırıda 1 sivil hayatını kaybetti.

KÖYLERE SALDIRDILAR

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ermenistan güçlerinin Azerbaycan'da yerleşim yerlerini hedef almaya devam ettiği; Goranboy, Tatar, Ağdam, Berde ve Ağcabadi bölgelerinde köylerin saldırıya uğradığını açıkladı.

Son Dakika! Ermenistan, Azerbaycan'ın Gence kentine yine füze saldırısında bulundu

TÜM TEDBİRLER ALINDI

Azerbaycan ordusunun, Ermeni silahlı güçlerinin saldırılarına karşı tedbirler aldığı belirtildi. Ermenistan'ın 27 Eylül'den bu yana gerçekleştirdiği saldırılarda, 30 Azerbaycanlı sivil hayatını kaybetmiş, 143 kişi ise yaralanmıştı.

ERMENİSTAN KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

Öte yandan, dünkü çatışmalarda Azerbaycan ordusunun, cephenin farklı yönlerinde Ermenistan güçlerine ağır kayıplar verdirdiği belirtildi. Azerbaycan ordusunun, Ermenistan güçlerine ait yaklaşık 10 tank, 6 D-20 top, 1 'Acacia' kundağı motorlu topçu cihazı ve yaklaşık 30 aracı imha ettiği duyuruldu. Ermenistan güçlerinden 1'inci ve 7'nci alaylarından bir grup askerin mevzileri terk ederek kaçtığı ifade edildi.

Son Dakika! Ermenistan, Azerbaycan'ın Gence kentine yine füze saldırısında bulundu

BAŞKOMUTAN ALİYEV SAHAYA İNDİ

Öte yandan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, askeri üniformayı giyip "Başkomutan" sıfatıyla Savunma Bakanlığında askeri kurmaylarıyla beraber toplantı yaptı. Görüşmede, devam eden operasyonun detayları konuşuldu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Azerbaycan Ermenistan Rusya Haberler Son Dakika

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

500

Yorumlar (32)

Sercan:

Rahmetli Mısırlıoğlu, Türkiyenin yükselişi Karabağ''dan başlayacak demişti seneler önce. Bakalım neler olacak.

24
14
yanıtYanıtla
Adem:

Şu Yunan sevici Mısıroğlu mu?

yanıt3
yanıt3
TÜRK:

Bırak şu ingiliz uşağınıda gerçeklere dön

yanıt2
yanıt3
GERÇEK:

Hani vatan haini o fesliyimi kastediyorsun

yanıt1
yanıt3
VARANSEVER:

TÜRK düşmanı kadir m.

yanıt2
yanıt3
türk:

BENCE GARDAŞLARIMIZ ERMENİSTANI TAMEN ALMASI GEREK CANA CAN KANA KAN .

26
6
yanıtYanıtla
EMLAKCI:

Türkiyede 60. 70 bin civarında kacak ermeni yaşıyor bunu Erdoğan da dile getirdi ama hic birşey yapmadılar zenginlerin evlerinde hep ermeni calışıyor bunların gönderilmesi lazım

19
6
yanıtYanıtla
Vatandas:

Azerbaycanin dogudan bizim batidan ermanistana girip haritadan silmemiz lazim adamlara bak askerlerle yuzlesmek yemiyo halka saldiriyolar bu savas sucudur

21
3
yanıtYanıtla
Ali:

Zaten batı ve egemen güçlerin istediği bunu yapmamız. Şimdilik ses çıkartmamalarının sebebi bizide savaşın içine çekmek. Dikkatli ve soğukkanlı olmalıyız.

yanıt5
yanıt0
Lale:

Gencede yaşıyorum 2kucuk çocuğum var eşim cephede savaşıyor cocuklarimla ben evimde füze sesleri ile yaşam savadindayiz bu adaletsizlige dünya susuyorsa biz ölelim daha iyi

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title