Haberler

2 kişi "Apo'nun askeriyim" diyerek terör propagandası yapıp vatandaşı tehdit etmiş: 10 tane çakalı öldürdü seni de öldürür

Güncelleme:

Antalya'da bir parkta 'Apo'nun askeriyim' diyerek terör propagandası yaptığı iddia edilen 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Polise olayı ihbar eden genç adam, şüphelilerden birinin, kendisini "2 tane oğlum var 10 tane çakalı öldürdü, seni de öldürür" şeklinde tehdit ettiğini ileri sürdü. Şüpheliler ise üzerine atılan suçlamaları kabul etme

Olay, akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yavuz Özcan Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, parkta alkol alan iki kişi, etrafa bağırarak terör propagandası yapmaya başladı. Bu sırada parkta arkadaşlarıyla gezen V. Y. (27), polisi arayarak ihbarda bulundu. İhbarla birlikte olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, V. Y.'nin gösterdiği şahıslardan bir kişiyi olay yerinde gözaltına alırken, bir şahıs da olay yerinden kaçmaya çalıştı. Bu sırada polis ile şüpheli şahıs arasında kovalamaca yaşandı. Kısa süre sonra kaçan şüpheli de yakalandı. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, elleri kelepçelenip Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince polis merkezine götürüldü.

"BİZ APO'NUN ÇOCUĞUYUZ DİYORLARDI"

Gazetecilere açıklama yapan V. Y., şüphelilerin terör propagandası yaptığını iddia ederek, "Küfür ediyorlardı. Ellerindeki alkol şişelerini denize fırlatmaya başladılar. 'Apo'nun askeriyim. Biz Apo'nun çocuğuyuz' diyorlardı. Bende duyarlı bir vatandaş olarak ihbarda bulundum" dedi.

"10 TANE ÇAKALI ÖLDÜRDÜ, SENİ DE ÖLDÜRÜR"

Polisin ifadesine başvurduğu V. Y. ölüm tehdidi aldığını da ileri sürerek, "2 tane oğlum var 10 tane çakalı öldürdü, seni de öldürür' diyerek beni tehdit etti." diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Münir Karaloğlu Antalya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (6)

VATANDAŞ:

ATIN BU PİSLİKLERİ GÜZEL ÜLKEMDEN ONLARIN YERİ LAYIK OLDUĞU YERLERDİR. ŞEHİT KANIYLA SULANMIŞ BU GÜZEL ÜLKEME PİS AYAKLARIYLA KİRLETMESİNLER.

35
7
yanıtYanıtla
Milano:

Bunları hemen vatandaşlıktan çıkarıp sınırdışı etmek lazim

32
8
yanıtYanıtla
Turist:

CENNET ANTALYA YA, BU KÜRT VATAN HAINI INSANLARLA DOLMUS..GELEN GECEN TURISTE LAF SÖYLEMEDE, GELEN TURISTLERE TÜRKLERI KÖTÜLEMEDE BIRINCI SIRADALAR,,ALLAH SIZI KAHRETSIN.

25
10
yanıtYanıtla
Kemal:

Kısırlaştırılıyor n bunu gerçi bu saatten sonra ise yaramaz iğrenç genlerini 10 kişiyle devam ettirecek memleketin başına bela 10 kişi

12
8
yanıtYanıtla
Özkan öztemir:

Teşekkür ederim kardeşim duyarlı olmak çok güzel herkes bu kardeşimiz gibi duyarlı olursak bu vatan bayrak hayinlerin yeri yok teblik ederim vatan sever kardeşim ne mutlu Türküm diyene.

9
2
yanıtYanıtla
Zaza:

Çakal kendisi ve o iki evladı çakal sürüsü olduğunu ilan etmiş zavallı korkak mahluklar korku psikolojisi bu hale getiriyor insan gibi yaşamak planlarında yok bunların

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title