Haberler

Son Dakika! Ankara'da bir bankadan 4.4 milyon lira çalan güvenlik görevlisi paralarla birlikte yakalandı

Güncelleme:

Son Dakika! Ankara'da bir bankadan 4.4 milyon lira çalan güvenlik görevlisi, düzenlenen operasyon sonucunda paralarla birlikte yakalandı.

Ankara Valisi Vasip Şahin, dün bir bankadan 4.4 milyon lira çalan güvenlik görevlisinin yakalandığını duyurdu. Vali, Twitter hesabından yaptığı açıklamasında "Kendisine emanet edilen paralarla birlikte kaçan banka nakil görevlisi, Emniyet birimlerimizin yaptığı başarılı çalışma sonucu, paralarla birlikte yakalandı. Polisimizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

NAKİL ARACINI ÇALIP KAYIPLARA KARIŞMIŞTI

Ankara'da bir güvenlik görevlisi, dün çalıştığı bankanın nakil aracından 4,4 milyon lira çaldı. Güvenlik görevlisi Ayhan B, birlikte çalıştığı görevli A.Ö. ile özel bir bankanın Vatan Caddesi'ndeki şubesine geldi. A.Ö'yü şubeye bırakan Ayhan B, bir işi olduğunu belirterek kısa sürede döneceğini söyledi. Bir süre sonra nakil aracının park edilen yerde olmadığını gören ve Ayhan B'nin dönmemesi üzerine şüphelenen A.Ö, şirketi arayarak yetkililere durumu bildirdi.

Son Dakika! Ankara'da bir bankadan 4.4 milyon lira çalan güvenlik görevlisi paralarla birlikte yakalandı

BAŞKA BİR ARAÇLA KAÇTI

Yapılan incelemede, aracın aynı cadde üzerindeki başka bir bankanın önünde olduğu belirlendi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kısa süreli incelemenin ardından banka nakil aracının terk edildiğini tespit etti. Para dolu çantanın da araç içerisinde bulunmaması üzerine araştırma başlatan ekipler, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda zanlının para dolu çantayla ağabeyi Selahattin B'ye ait 06 JV 629 plakalı araca binerek olay yerinden ayrıldığını belirledi.

Son Dakika! Ankara'da bir bankadan 4.4 milyon lira çalan güvenlik görevlisi paralarla birlikte yakalandı

PARALARLA BİRLİKTE YAKALANDI

Emniyet birimlerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucunda, 4.4 milyon lira ile kayıplara karışan güvenlik görevlisi yakalandı. Haberi, Ankara Valisi Vasip Şahin, "Kendisine emanet edilen paralarla birlikte kaçan banka nakil görevlisi, Emniyet birimlerimizin yaptığı başarılı çalışma sonucu, paralarla birlikte yakalandı. Polisimizi tebrik ediyorum" sözleriyle duyurdu.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Vasip Şahin Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (54)

esma:

para büyük olunca polisimiz buluyo ama bana göre benim açımdan çok büyük bi para olan ziynet eşyam kayboldu eşkal herşey var ama hala bulunamadı

42
1
yanıtYanıtla
Vayy:

Eline gözüne bulaştırdın beceriksiz

36
2
yanıtYanıtla
israfil taner:

zenginn malı başarılı operasyonla bulunur günunde bizim malimız calınnca gitti o mal kardeşm cok uğraşma derler. cünku zengin godoşun sozu gcer gariban vatandaşı kımse saymaz . memleketin güncel hali

25
2
yanıtYanıtla
Zıpkın:

Ayrık otu gibi hemen kötüye yoracak çene var. Devlet herkes için elinden geleni yapar, yapmaya çalışır ne tipik modeldiniz be. Şizofren oldunuz iyice.

yanıt1
yanıt16
Dr kimbel:

Işini kaybetti paralarda gitti şimdi devletten 5 yıldızlı otel

26
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Aynı başarıyı garibanın malı çalındığında da göstersenize. Gariban birine biz sizi ararız dersiniz, bankanın parası çalınınca peşine ordu takarsınız

24
0
yanıtYanıtla
Yunus aşhin:

Allah belasını versin güvenlik in değil

yanıt1
yanıt0
CORÇ:

PARAYI DEĞERLİYKEN ÇALACAKTIN. ŞİMDİ DEĞERİ BİRAZ DÜŞTÜ. 4. 4 MİLYONLA NAPACAKTINKİ. YURT DIŞINA GİDİP YERLEŞEMEZSİN. ÜLKEDE DE KARIŞ KARIŞ POLİS ARAR. ÇALIYORSUNUZ ONU BİLE BECEREMİYORSUNUZ ARKADAŞ.

22
2
yanıtYanıtla
Kamil:

Tosuncuk kafayı çalıştırmış ama ona helal olsun:) bu malın önde gideniymiş

yanıt8
yanıt1
POYRAZ:

ULAN ZAYTEN İŞİN GÜÇÜN VAR NEGEREK VAR ENAYİLİYE ŞİMDİ İŞSİZ GEZ ÖMÜR BOYU İNSANLARIMIZ İŞSİZ GEZİYOR SEN HAZIR İŞİ BERBAT ETMİŞSİN YAZIKKKKKKKKKK

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title