Haberler

Son dakika haberi! Balıkesir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre Balıkesir'in ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi.

Balıkesir'in ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi.

Manyas ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra programa katılan çocuklardan Sudenaz Yıldız, Kaymakamlık adına konuşma yaptı.

Program, öğrencinin şiir okuması ve kamu kurum araçlarının katılımıyla yapılan kortej geçişi ile sona erdi.

Törene, Manyas Kaymakamı Fatih Yıldız, Belediye Başkanı Tancan Barçin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erdinç Boztepe, İlçe Emniyet Amiri Enes Dündar ve kurum amirleri katıldı.

Bigadiç

Bigadiç'te de Cumhuriyet İlkokulunca 100. Yıl Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe, Belediye Başkanı İsmail Avcu, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Saran, İlçe Müftüsü Mehmet Uçmuş, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve emniyet mensupları katıldı.

Tören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe'nin çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe, törende görevli bulunan öğrencilere teşekkür ederek bayramlarını kutladı.

Ayvalık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ayvalık'ta Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen çelenk sunma töreni ve ardından düzenlenen araç kortejiyle kutlandı.

Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan'ın öncülüğünde protokol üyelerinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri, gaziler, kurum amirleri, meslek odası temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşların katıldığı kutlama programı, çelenk sunumu ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan ve protokol üyeleri verdi.

Gönen ilçesinde de törenler Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Güncel

23 Nisan Konya Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title