Haberler

Kıskançlık krizine giren genç, 8 yaşındaki kardeşini bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

Antalya'da 18 yaşındaki genç, 8 yaşındaki kardeşi Seyit Taha'yı ormanlık alanda bıçaklayarak öldürdü. Psikolojik sorunları olan katil zanlısı ağabeyin, ailesinin kardeşine daha fazla ilgi göstermesi nedeniyle kıskançlık krizine girdiği öğrenildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, polis merkezine giden S.Y. (18), kardeşi Seyit Taha Y.'yi (8) ormanlık alanda bıçaklayarak öldürdüğünü söyleyip teslim oldu. Bölgeye giden polis, Seyit Taha Y.'nin cansız bedenini buldu. Komşuları tarafından psikolojik sorunları olduğu ve ailesinin kardeşine daha fazla ilgi göstermesi nedeniyle kıskançlık yaşadığı öne sürülen S.Y. gözaltına alındı.

Olay, saat 15.30 sıralarında Manavgat'ın Türkbeleni mesire alanının Kasaplar Mahallesi'ne bakan tarafındaki ormanlık alanda meydana geldi. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Şelale Polis Merkezi'ne gelen S.Y., ilkokul öğrencisi kardeşi Seyit Taha Y.'yi Türkbeleni ormanlık alanına götürüp, bıçakla öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine S.Y.'yi gözaltına alan polis, sağlık ekipleri eşliğinde bölgeye giderek inceleme yaptı.

POLİS ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİNİ BULDU

Orman yolundan yaklaşık 300 metre içeri giren polis S.Y.'nin belirttiği noktada, Seyit Taha Y.'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleriyle yaşamını yitirdiği belirlenen Seyit Taha Y.'nin cesedi, yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kıskançlık krizine giren genç, 8 yaşındaki kardeşini bıçaklayarak öldürdü

"KISKANÇLIK KRİZİ YÜZÜNDEN ÖLDÜRDÜ"

Seyit Taha Y.'nin ailesinin olay yerinin yakınında oturduğu, baba Osman Y.'nin şoförlük yaptığı öğrenildi. Öte yandan komşuları tarafından S.Y.'nin psikolojik sorunları olduğu ve ailesinin kardeşine daha fazla ilgi göstermesi nedeniyle kıskançlık yaşadığı öne sürüldü.

Kıskançlık krizine giren genç, 8 yaşındaki kardeşini bıçaklayarak öldürdü

Kıskançlık krizine giren genç, 8 yaşındaki kardeşini bıçaklayarak öldürdü

Kıskançlık krizine giren genç, 8 yaşındaki kardeşini bıçaklayarak öldürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (76)

Erhan:

Dese ki 12 yaşında aklı ermiyor diyecem de kardeşim 18 yaşına gelmişsin senin yatacak yerin yok , ben bir baba olarak senin içerden canlı çıkmanı isterim çünkü senin cezanı ben kendim veririm hemde aylarca işkence ederek gözlerini oyarak

2
56
yanıtYanıtla
Gurbetçi:

Oha sende psikolojik bi manyaksın senin sorgusuz sualsiz akıl hastanesine yatman lazım.

yanıt8
yanıt0
Yuh sana:

O kardeşini öldürmüş, sen de oğlunu öldürme potansiyeline sahip bir insansın. Hem de işkence göz oyma falan. Bence akıl sağlığın yerinde değil.

yanıt5
yanıt0
Elif demir:

Çocuk 14 yaşındaymış ve o coxuk normal.bi çocuk olsa bunu yapmazdı zaten kinamamak bahane vermemek lazım aile içinde kim bilir neler yaşandı kimse bilemez yazık oldu ikisine de sağlıklı bir çocuğun uapacagi şey değil bu 15 gün önceden karar vermiş kim bilir o çocuk nasıl muamele görüyordu ki

yanıt0
yanıt0
Kürşad:

İdam idam idam başka çözümü yok

4
35
yanıtYanıtla
KÜRŞATA CEVAP:

Öncelikle SEnle Başlanarak Eğitim Eğitim Nasıl Davranılması Gerektiği Konusunda Keske Bilği SAhibi Olsalardı

yanıt13
yanıt2
SPEAİALİST:

bir çocuk bir çocuğu öldürüyor bir geri zekalı da kalkmış diğer çocuk için ölüm istiyor

yanıt21
yanıt0
Normali:

Allah evladın hayırlısını versin! Bir çocuk yok iki çocuk al sana aile mahfoldu. Allah ne verdiyse çocuk sayısından korkmamak lazım en az 5-6 olsun ki......

5
29
yanıtYanıtla
bilge:

sendede akıl yok

yanıt16
yanıt0
Sen kaçıncı çocuksun?:

Senin mantık seni terk etmiş. İşte bunlar hep fosfor eksikliğinden. Anne sütü de almadın sanırım!

yanıt1
yanıt0
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title