Haberler

İstanbul'un göbeğinde denize attığı inşaat işçisinin ölümünü izlemişti! Cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Eminönü İskelesi'nde akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen bir şahıs, kıyıda oturan inşaat işçisi Ahmet Uzun'u deniz atmış, olay anında kafasını betona vuran inşaat işçisi hayatını kaybetmişti. İstanbul'un göbeğinde yaşanan cinayetin kamera kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda şahsın, cinayeti soğukkanlılıkla işlediği öncesinde de küçük bir kız çocuğunu da denize atmaya çalıştığı görülüyor.

Eminönü Vapur İskelesi yanında meydana gelen olayda akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen Serkan A., sahil kenarında bir kız çocuğunu kucağına alarak denize atmaya yeltendi. Kız çocuğunun çırpınışları üzerine vazgeçen saldırgan, bu kez sahilde oturarak kendisini seyreden inşaat işçisi Ahmet Uzun'a (38) yöneldi. Uzun'a yumruk atan saldırgan, denize düşmesini sağladı. Kafasını betona çarparak denize düşen Ahmet Uzun, hayatını kaybetti.

CİNAYETİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İstanbul'un göbeğinde dehşete düşüren cinayet, güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerinde, zanlı Serkan A., ilk olarak küçük bir kız çocuğunu havaya kaldırarak denize atmaya yelteniyor. Elde edilen görüntülerde Serkan A., denize atmadan önce tanımadığı çocuğu şakalaşma bahanesi ile omuzlayıp kıyıya doğru yürüyor.

İstanbul'un göbeğinde denize attığı inşaat işçisinin ölmesini izlemişti! Kan donduran cinayet kamerada

TALİHSİZ ADAMIN ÖLÜMÜNÜ İZLİYOR

Havaya kaldırılan kız çocuğu zanlının elinden bir çırpıda kurtulurken, Serkan A., bir süre bekledikten sonra deniz kıyısında oturan Ahmet Uzun'un yanına doğru gidiyor. Betonda oturan Uzun'a önce yumruk vuran zanlı, daha sonra denize atarak başını kıyıdaki betona çarpıp denize düşen talihsiz adamın ölümünü izliyor.

ÇEVREDEKİLER ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ

Bu sırada katil zanlısı ile birlikte çevredeki kişilerin de olayı izlediği görülen video karesine, olayın yaşandığı yere birkaç metre mesafede bulunan iki kişiden oluşan bir müzik grubu da takılıyor. Şarkı söyleyip gitar çaldıkları anlaşılan söz konusu kişilerden birinin, olay anına tanıklık ettiği ve şaşkınlık yaşadığı göze çarpıyor. Bu sırada katil zanlısı Serkan A., olaydan bir süre sonra kıyıdan uzaklaşarak izini kaybettirmeye çalışıyor.

İstanbul'un göbeğinde denize attığı inşaat işçisinin ölmesini izlemişti! Kan donduran cinayet kamerada

ZİHİNSEL ENGELLİ OLDUĞU ANLAŞILDI

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, o tarihte görgü tanıklarının bilgisine başvurarak, Ahmet Uzun'un zihinsel engelli olduğu ileri sürülen Serkan A. adlı bir kişi tarafından ayaklarından tutularak denize itildiği bilgisini aldı. Görgü tanıklarının ifadeleri ile güvenlik kamera görüntülerini karşılaştıran emniyet güçleri, faili kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Uzun'u denize atarak feci şekilde ölümüne neden olan katil zanlısı emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Uzun İstanbul Eminönü Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (7)

Davut TAN:

birincisi herkes delisine sahip çıksın. azılı ise bırakmasın insan içine. ikincisi Allah ölen kişiye rahmet eylesin ama o deli çocuğu atmaya yeltenirken sadece izlemeyi tercih etmiş nedense. çocuk atılsaydı kendi sahip çıkmayacaktı gibi.. Bana dokunmayan yılan diyemezmişiz demek. Kalanların Allah yardımcısı olsun.

102
9
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

bu nasıl iştir arkadaş eceli gelmiş amenna ama bu tarz akli dengesi bozuk kişilerin ne işi var sokaklarda aileleri salmışlar yazıklar olsun sizede

75
5
yanıtYanıtla
Bayram :

Akli dengesi yerinde olmadığı için ceza almayacak ama böyle bir insanı (muhtemelen tedavi olup ilaç alması gerek) bu şekilde sokağa çıkaran 1. dereceden hamisi, yakını, velisi kimse yargılanıp cezalandırılmalıdır. Hiç olmazsa engelli maaşının kesileceğini bilseler bile böyle sokağa salmazlar. Zihinsel engelliler tarafından öldürülenlerin sayısının hiç az olmadığını bilseydiniz hak verirdiniz.

76
1
yanıtYanıtla
mesut güven:

ALLAHIM BU NASIL BİRŞEY DİR. BİRİNCİSİ O ADAMIN DIŞARDA NE İŞİ VAR. ÇOCUK GÖZ GÖRE GÖRE GİDECEKTİ. OTURUP HİÇBİŞEY YAPMIYOR KİMSE ADAM MÜDAHELE ETSEYDİ. BELKİDE OLMUYACAKTI BÖYLE.

15
1
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

bi şey olmaz cezai ehliyeti yok denilecek ve bırakılacak. hatta devlet bedava avukat bile verecek.cmuk var ülkede.

7
2
yanıtYanıtla
MEHMET KUBİLAY YİĞİT:

ALLAH RAHMET EYLESİN AMA O UFAK COCUGU ATMAYA ÇALIŞIRKEN SESSİZ KALMASAYDI MÜDEHALE ETSEYDİ BELKİDE BÖYLE BİR SONUÇ ORTAYA ÇIKMAYACAKTI BANA DOKUNMAYAN YILAN 1000 YIL YAŞAMIYOR ÖRNEĞİ OLABİLİR ALLAH RAHMET EYLESİN TEKRARDAN

4
3
yanıtYanıtla
Dravid zwezda:

akıllı kalmadı ki ülkede, herkes delirdi. delirttiniz ulan

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title