Haberler

Somaspor Yeni Sezon Açılışını Gerçekleştirdi

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup takımlarından Somaspor, yeni sezon açılışını düzenlenen törenle yaptı.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup takımlarından Soma spor, yeni sezon açılışını düzenlenen törenle yaptı.

Sezon açılışına Kaymakam Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, İlçe Emniyet Müdürü Rıza Akın, Gençlik ve Spor Müdürü Dilek Kuruçay, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk, CHP İlçe Başkanı Levent Elbinsoy, MHP İlçe Başkanı Vedat Erdem, Soma spor yöneticileri, TEİAŞ İşletme Müdürü Hayrullah Saraç, sivil toplum örgütü temsilcileri ile Soma spor taraftarları katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Soma spor As Başkanı Fatih Kaya,"Bu yılki oluşumumuzda bize desteklerini esirgemeyen Kaymakam Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Hasan Ergene ve siyasi parti temsilcilerimiz ile yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. Birliğin beraberliğin saygı ve hoşgörünün hakim olduğu bir sezon geçirmeyi temenni edyoruz." dedi.

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ise "Soma spor bu şehrin takımı. Biz Soma spor'u gönülden destekliyor ve her ortamda sahip çıkıyoruz. Soma'mızın futbol geçmişi başarılarla dolu. Burada şehrimizin adını Türkiye'ye gururla Linyit spor ve Sotes spor duyurdu. Arkalarında dev kurumlar ve işçi kardeşlerimiz vardı. Soma'da onlara sahip çıktı. Ama artık konjektür değişti. Artık Soma spor'umuz var. Soma spor'un arkasında Soma var. Şehrimizde bütün spor dallarının ilerlemesini temenni ediyoruz. Tek hedefimiz var Somaspor'u başarıdan başarıya koşturmak. Biz de belediye olarak ilk cansuyunu mecliste aldığımız kararla 200 bin lira destekle verdik. Şimdi böyle desteklerde bulunmak üzere kamu ve özel sektörlerimizin hepsi adeta sıraya girdiler. Hazırladığımız yönetici heyetiyle birlikte tek tek ziyaretlerde bulunuyoruz. Her gittiğimiz kapıdan da boş dönmüyoruz. Bu desteği bizlerden esirgemeyen tüm kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Oyuncularımız da hocalarının nezaretinde çalışmalarına başladı, kazasız belasız bir sezon diliyorum. İnşallah hak ettiğimiz başarıları da yakalayacağız, grubumuzu da lider bitirerek ilk hedef olan bir üst lige çıkacağız." dedi.

Açılış töreni sonrasında bölgesel Amatör Lig 8. Grup temsilcisi Sökespor ile karşılaşan Somaspor rakibi ile 1-1 berabere kaldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıntaş Hasan Ergene Rıza Akın Soma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title