Haberler

Sokakta Uyuşturucu Satıcılarının Vurduğu Mahmut Aras Öldü

Güncelleme:

Adana'da sokaklarda uyuşturucu satan iki grup arasında yaşanan çatışmada başından vurulan 16 yaşındaki Mahmut Aras, hayatını kaybetti.

Adana'da sokaklarda uyuşturucu satan 'Torbacı' olarak adlandırılan 2 grup arasında çıkan silahlı çatışmada başından vurularak ağır yaralanan 16 yaşındaki Mahmut Aras, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

BÖLGE PAYLAŞIMI SİLAHLI ÇATIŞMAYA DÖNÜŞTÜ

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dağlıoğlu Mahallesi'nde 13 Ekim'de Turan Doğan'ın ele başılığını yaptığı torbacı grubu ile Özkan Kardaş'ın elebaşı olduğu uyuşturucu şebekesi arasında silahlı çatışma çıktı. Bölge paylaşımı nedeniyle çıktığı iddia edilen ve pompalı tüfek ve tabancaların kullanıldığı çatışmada torbacılardan 3'ü yaralandı.

EVİNE GİDEN BAŞINDAN VURULDU

O sırada perdeci babasının işyerinden çıkıp evine giden Mahmut Aras da bir torbacının tüfeğinden çıkan saçmaların başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

1 HAFTALIK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Adana Devlet Hastanesi'nin Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınan Aras, bir hafta sonra, sabah saatlerinde verdiği yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetti. Mahmut Aras'ın cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsini ardından ailesine teslim edildi. Aras'ın cenazesi, Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

5'İ 18 YAŞINDAN KÜÇÜK 12 TORBACI GÖZALTINDA

Polis, olayın ardından Dağlıoğlu Mahallesi'ndeki torbacıların yakalanması Özel Harekat Timlerinin de desteği ile operasyon düzenledi. Aralarında 15 yaşındaki 1 çocuğun da bulunduğu 5'i 18 yaşından küçük, 12 torbacı gözaltına aldı.

ARAMALARDA 6 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan aramalarda, olayda kullanıldığı belirlenen 5 pompalı tüfek ile 1 tabanca ele geçirildi. Sorguları tamamlanan 12 şüpheli, 10 ayrı silahla yaralama olayının zanlısı olarak adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden çete lideri Turan Doğan ile birlikte Erhan Doğan, Eyyüp Esen, Abdulnasır Altunç, M. Sultan Akyüz, Yalçın Odunkesen ile Cafer Bahadır tutuklandı, Çocuk Şube Müdürlüğü'nce adliyeye çıkartılan İ.D., B.D., Ş.D. Y.A. ile A.E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Öte yandan Mahmut Aras'ın ölümüne neden olan tüfek ve kim tarafından ateşlendiğinin belirlenmesi için başlatılan çalışmanın devam ettiği kaydedildi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turan Doğan Seyhan 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

allah ailesine sabır versin hakkını bırakmsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title