Haberler

Tenha zıt anlamlısı nedir? Tenha kelimesinin zıt anlamlısı hangi kelimelerdir?

Güncelleme:

Tenha kelimesinin zıt anlamlısı, özellikle tenha kelimesini sık sık kullanmakta olan kişiler tarafından merak ediliyor ve bu nedenle arama motorları üzerinde Tenha zıt anlamlısı nedir? sorusu ile gün içerisinde araştırılıyor.

Tenha kelimesi Türkçede genellikle ıssız yerleri belirtmek için kullanılmakta olan kelimelerden bir tanesidir. Tenha zıt anlamlısı da merak edilen kelimeler arasında yer alıyor ve bu nedenle arama motorları üzerinde Tenha kelimesinin zıt anlamlısı hangi kelimelerdir? Sorusu araştırılıyor. Peki, Tenha kelimesinin zıt anlamlısı hangi kelimelerdir?

TENHA ZIT ANLAMLISI NEDİR?

Türkçede Tenha kelimesinin zıt anlamlısı olarak "Kalabalık, İşlek, Yoğun" kelimeleri kullanılır. Bu kelimeler tenha kelimesinin zıt anlamlısı olarak kabul edilir. Türkçede herhangi bir kelimenin birden fazla zıt anlamlısı bulunabilir. Türkçe bu yönden oldukça zengin bir dildir. Türkçenizi geliştirmek için zaman zaman kelimelerin zıt anlamlarına göz atmak, size büyük ölçüde katkı sağlayacaktır.

TENHA NE DEMEK?

Tenha kelimesi, Türkçede "yalnız, ıssız, insanlardan uzak, sessiz" gibi anlamlara gelir.

TENHA KELİMESİNİN ZIT ANLAMLISININ CÜMLE İÇİNDE KULLANIMI

Okul çıkışında cadde kalabalıktı ve insanlar aceleyle evlerine doğru ilerliyorlardı.
İşlek bir alışveriş merkezinde birçok mağaza bulunuyor ve müşteriler arasında yoğun bir hareketlilik var.
Sabah saatlerinde metrobüs durakları yoğun olur ve insanlar işlerine yetişmek için birbirleriyle yarışır.
Pazar günleri şehir merkezi kalabalık olur ve insanlar alışveriş yapmak için dolaşır.
Öğle arasında restoranlar işlek olur ve çalışanlar yemeklerini yemek için sıraya girer.
Tatil dönemlerinde havaalanları yoğun olur ve seyahat edenler uzun kuyruklarda bekler.
Şehir trafiği genellikle yoğun olur ve sabah ve akşam saatlerinde trafik sıkışıklığı yaşanır.
Konser günlerinde konser mekanı etrafı kalabalık olur ve hayranlar giriş için sıraya girer.
Turistik bölgeler yaz aylarında yoğun olur ve turistler o bölgeyi ziyaret etmek için gelir.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Gündem Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title