Haberler

Sosyal medya fenomeni Ali Can Aksu kimdir? Ali Can Aksu kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Moda fotoğrafçısı olarak da tanınan sosyal medya fenomeni Ali Can Aksu, sosyal medya paylaşımları ve fotoğraf çekimleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, sosyal medya fenomeni Ali Can Aksu kimdir? Ali Can Aksu kaç yaşında, nereli? İşte Ali Can Aksu'nun merak edilenleri.

Sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda ünlü bir fotoğrafçı olan Sosyal medya fenomeni Ali Can Aksu, merak ediliyor. İşte Sosyal medya fenomeni Ali Can Aksu hakkında merak edilen sorular ve yanıtları!

SOSYAL MEDYA FENOMENİ ALİ CAN AKSU KİMDİR?

Ali Can Aksu;

Doğum tarihi: 31 Ağustos 1993

Mesleği : Moda fotoğrafçısı

Eğitimi: Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi / Moda Tasarım Bölümü

Nereli : İstanbul

Sosyal medya fenomeni Ali Can Aksu kimdir? Ali Can Aksu kaç yaşında, nereli?Ali Can Aksu

ALİ CAN AKSU BİYOGRAFİSİ

Genç yetenek Aksu, 31 Ağustos 1993 tarihinde İstanbul, Bakırköy'de dünyaya geldi. Aslen Bulgar göçmeni olan Ali Can, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarım bölümünden mezun oldu. İki farklı dil bilen Ali Can Aksu, yaklaşık 10 yıldır moda fotoğrafları çekiyor. Çekimlerini yaptığı marka ve sergilerin stillerini, tasarımını da düzenliyor. Modayı fotoğraflara yansıtarak sıra dışı kareler yakalıyor. Instagram da ilgi çeken sosyal medya fenomeni ve ünlü moda fotoğrafçısı Ali Can Aksu paylaşımları ile beğeni topluyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sosyal Medya Ali Can Aksu Ali Can Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title