Haberler

Şeyma Subaşı boşandı mı? Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı neden boşanıyor? Şeyma Subaşı Meedo ayrılıyor mu?

Güncelleme:

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi boşanıyor mu ve neden ayrılıyor soruları gündeme geliyor. 4 ay önce nikah masasına oturan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin boşanma kararı aldığı ancak anlaşmalı davanın kanunlar gereği çekişmeliye döndüğü iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Şeyma Subaşı boşanıyor mu? Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı neden boşanıyor? Şeyma Subaşı Meedo ayrılıyor mu?

Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı, 4 ay önce evlendiği Mohammed Alsaloussi ile boşanıyor haberleri gündeme geldi. Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi boşanıyor mu merak konusu oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Subaşı'nın açıklaması merakla bekleniyor. Kullanıcılar tarafından Şeyma Subaşı ve Meedo'nun ayrılığı araştırılmaktadır. Peki, Şeyma Subaşı boşanıyor mu? Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı ayrılacak mı? Detaylar haberimizde...

ŞEYMA SUBAŞI BOŞANIYOR MU?

5 ay önce yurt dışında günlerce süren düğünle evlenen Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'nin mutluluğu 5 ay sürdü. Çift bugün Beykoz Adliyesinde tek celsede boşandı.

MEEDO ŞEYMA SUBAŞI AYRILACAK MI?

Haklarında çıkan boşanma haberlerine sessiz kalan ikili, dava için de yayın yasağı aldırdı. Mahkeme davanın tensip zaptında tarafların istediği yayın yasağını da kabul etti. Kararda, "Yazılı ve görsel basın yayın kuruluşlarında ve internet ortamında, radyo, gazete vesair haber kuruluşlarında haber, röportaj ve benzeri şekilde tarafların şöhret ve haysiyetini, iş hayatını etkileyebileceğinden boşanma davası ile ilgili her türlü haberin yayınlanmasının tedbiren durdurulmasına, talep halinde, talep edilen yazılı ve görsel medya kuruluşlarına, masrafı davalı gider avansından kullanılarak karar örneğinin ilgili yazılı ve görsel medya ile internet kuruluşlarına tebliğine" ifadelerine yer verildi.

Şeyma Subaşı boşanıyor mu? Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı neden boşanıyor? Şeyma Subaşı Meedo ayrılıyor mu?

Şeyma Subaşı boşanıyor mu? Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı neden boşanıyor? Şeyma Subaşı Meedo ayrılıyor mu?

Şeyma Subaşı boşanıyor mu? Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı neden boşanıyor? Şeyma Subaşı Meedo ayrılıyor mu?

ŞEYMA SUBAŞI NEDEN BOŞANDI?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile 2 Mayıs'ta evlenmişti. Evlilikte psikolojik şiddet iddialarının ardından çift boşanmak için mahkemeye başvurdu. 5 aylık evliliği bitiren duruşma bugün Beykoz Adliyesinde görüldü. Kararını açıklayan mahkeme, Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı'nın boşanmasına karar verdi. Boşanmanın ardından çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Şeyma Subaşı Subaşı Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title