Haberler

Reshad Strik kimdir, nereli? Reshad Strik kaç yaşında?

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almış Reshad Strik, en çok da Ailenin Yeni Üyesi programında yaptığı sunuculukla tanınmış ve kendini sevdirmiştir. İnternette ve sosyal medyada büyük merak uyandıran Reshad Strik kimdir sıklıkla aratılıyor. Peki, Reshad Strik kimdir, nereli? Reshad Strik kaç yaşında?

Hem Türkiye'nin hem de dünyanın en ücra köşelerine giden Reshad Strik, çoğu zaman sağlık durumundan kötü, pis ve tehlikeli işlerde çalışan insanların hayatlarını konu alan Ailenin Yeni Üyesi programını sunmaktadır. Sempatik ve efendi kişiliğiyle izleyenler tarafından merak edilen Reshad Strik kimdir, nereli? Reshad Strik kaç yaşında?

RESHAD STRİK KİMDİR?

Reshad Strik 22 Haziran 1981 yılında Avustralya'nın Canberrakentinde doğan Boşnak kökenli Avustralyalı aktördür.

Yeni Güney Galler'in Central Coast bölgesinde büyüyen Reshad Strik, gençken sörf ve boks ile ilgileniyordu. Ulusal bir reklam filminde rol aldıktan sonra Avustralya Tiyatro ve Sant Akademisi'ne katıldı. Mezun olduktan sonra Blue Heelers adında bir televizyon şovuna konuk oldu.

HeadLand dizisinin yönetmenleri onu fark etti ve dizide ona bir rol verdi. Diziden sonra Los Angeles'ta çalışma fırsatı buldu. Reshad Strik, Hong Konglu yönetmen Fruit Chan'ın psikolojik gerilim filmi "Don't Look Up" filminde ilk kez başrol oyuncusu olarak oynadı.

2010 yılında Saraybosna'da evlendi. Orada, atalarının ana dilini öğrenmek, müzik videoları ve reklamlar üretmek ve yönetmek için zaman harcadı. Reshad, ayrıca Bosna-Hersek'teki iki uzun metrajlı filmi, "İnkılaplar" ı ve Boşnak filmi Ja sam iz Krajine, zemlje kestena'yi 2013'te piyasaya sürdü.

Reshad Strik, ailesi ile birlikte İstanbul'da yaşamaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Avustralya Türkiye Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title