Haberler

Payitaht 144. Bölüm fragmanı izle! TRT 1 Payitaht yeni bölüm fragmanı izle! Payitaht 143. bölüm izle

Güncelleme:

Payitaht 143. bölüm izle! Payitaht dizisinin 143. bölümü ardından Payitaht 144. bölüm fragmanı da yayınlandı. TRT 1'de yayınlanan Payitaht 144. bölüm fragmanı izle! Payitaht son bölüm özeti! Payitaht yeni bölümde neler olacak? TRT 1 Payitaht yeni bölüm fragmanı izle! Payitaht 143. bölüm izle

Payitaht 143. bölüm full izle! Payitaht 143. bölüm tamamı izle! TRT 1 ekranların sevilen dizisi Payitaht 143. bölüm seyret! Payitaht 143. bölüm tek parça izle! Payitaht 143. bölüm tamamı izle! Payitaht 144. son bölüm fragmanı izle.

PAYİTAHT 143. bölüm FULL İZLE!

Payitaht dizisi TRT 1 ekranlarında 143. bölümüyle yayınlandı. Dizi severler heyecan dolu 143. bölümün ardından şimdi de Payitaht 144. bölüm için araştırmalarına başladılar. Payitaht 144. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Payitaht 144. bölüm fragmanı yayınlandı. Payitaht 144. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz...

PAYİTAHT 144. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

PAYİTAHT 144. BÖLÜM ÖZETİ

Selim Paşa'nın ortadan kaybolduğunu öğrenen Abdülhamid'e bir telefon gelir. Mahmut Paşa Abdülhamid'i tehdit ederek devleti olumsuz kararlar almaya sürükler. Şehzade Ahmet Nuri ise telefon hattının peşine düşerek mason paşanın izini sürer.

Aliye, sevdiği adama kavuşup mutlu olacağını düşünürken büyük bir üzüntü yaşar. Naime de Aliye'ye yardım etmekle ne büyük bir hata ettiğini anlar.

PAYİTAHT 143. BÖLÜM İZLE

Payitaht 143. bölüm izlemek için tıklayınız!

PAYİTAHT'IN KONUSU

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yeni sezonda yine çok konuşulacak gelişmeleri ekrana getirecek.Payitaht Abdülhamid'in geçen sezon final bölümünde; Hechler tutuklanmış, Goldsimht, Abdülhamid'e suikast tertip etmişti… Bidar, içerideki düşmanının kim olduğunu öğrenmiş, Blavatsky ise son oyununu oynayarak haremdeki herkesin canına kast etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Payitaht Abdülhamid Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title