Haberler

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic koronavirüs mü oldu? Mustafa Sandal koronavirüs oldu mu? Emina Jahovic kimdir?

Güncelleme:

Emina Jahovic Boşnak kökenli Sırp şarkıcı, dansçı besteci ve oyuncudur. Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic koronavirüs mü oldu? Mustafa Sandal koronavirüs oldu mu? Emina Jahovic kimdir?

2018 yılında, 10 senelik evliliklerini bitiren Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic koronavirüs mü oldu? Mustafa Sandal koronavirüs oldu mu? Emina Jahovic kimdir?

MUSTAFA SANDAL'IN EŞİ EMINA JAHOVIC KORONAVİRÜS MÜ OLDU?

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic ve çocukları Yavuz ile Yaman koronavirüse yakalandı. Ünlü şarkıcı Emina Jahovic sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tedavilerimize kıymetli doktorlarımızın kontrolünde, ev karantinasında devam ediyoruz" dedi ve sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.

MUSTAFA SANDAL KORONAVİRÜS MÜ OLDU?

Mustafa Sandal konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Mustafa Sandal'ın sağlık durumu iler ilgili bilgi bulunmamaktadır. Mustafa Sandal'ın eski eşi konu ile şunlar dile getirdi; "Böyle bir süreçte bu kadar kıymetli bir desteği hissetmek ve yalnız olmadığımızı bilmek bize güç verdi. Bu vesileyle sonda zikredilen fakat başta gelen, en önemli ve kalpten teşekkürüm ise; Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, Filyasyon Ekipleri, Aile Hekimlikleri ve Sağlık Çalışanlarımızadır. Tüm bu süreçte ellerinden gelen hiçbir desteği bizlerden esirgemedikleri için kendim ve çocuklarım adına teşekkürü bir borç bilirim. Saygı ve minnetlerimle."

EMINA JAHOVIC KİMDİR?

Basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi, İki ülke ayrılmadan önce yapılan son yarışmanın kraliçesi, Sırbistan ve Karadağ Güzeli profesyonel manken Dina Dzankovic'in görümcesi, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşidir. Ülkesinde Emina Jahovic (Emina Yahoviç), Türkiye'de ise Emina Sandal ve Emina Türkcan olarak tanınır. Fakat Türkcan (Turkdzan) soyadını resmî olarak hiçbir zaman almamıştır. Bu soy ad, sadece ağabeyinin -Türkiye millî basketbol takımı'na girmeden önce- Türk vatandaşlığına geçtikten sonra aldığı soy addır.Bir kez Bosna-Hersek ve bir kez de Sırbistan için Eurovision Şarkı Yarışması elemelerine katılan Emina Jahovic, İstanbul'da yaşamaktadır. Ülkesinin ve diğer Balkan ülkelerinin müzik dünyasında halk tarafından ve otoritelerce yaygın olarak Diva/Müziğin Prensesi lakapları ile anılmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mustafa Sandal Emina Jahovic basketbol Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title