Haberler

Müge Anlı'daki Safiye Çallı kimdir? Müge Anlı, Safiye ve Cüneyt olayı nedir? Müge Anlı 18 Şubat son bölümde ne oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Safiye ve Cüneyt olayı hakkında son gelişmeler yaşandı. Her seferinde Cüneyt'e inanan Safiye, bir miktar parasını kaptırmış oldu. Sosyal medyada tanışan Safiye ve Cüneyt bir süre birlikte olmuşlardır. Peki, Müge Anlı'daki Safiye Çallı kimdir? Müge Anlı, Safiye ve Cüneyt olayı nedir?

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Safiye ve Cüneyt olayı damga vurdu. Cüneyt'e aşık olan Safiye, iddialara göre yaklaşık 600 bin lira dolandırıldığını söylemişti. Müge Anlı'da yayına çıkan Safiye Çallı dolandırıldığı için Müge Anlı'dan yardım istiyor. Müge Anlı'daki Safiye Çallı kimdir? Müge Anlı, Safiye ve Cüneyt olayı nedir? Müge Anlı 18 Şubat son bölümde ne oldu? sorularına yanıt arayan seyirciler, Müge Anlı'daki Safiye Çallı kimdir? Müge Anlı, Safiye ve Cüneyt olayı nedir? diye araştırıyor. Müge Anlı'daki Safiye Çallı kimdir? Müge Anlı, Safiye ve Cüneyt olayı nedir? Müge Anlı 18 Şubat son bölümde ne oldu? Detaylar haberimizdedir…

MÜGE ANLI'DAKİ SAFİYE ÇALLI KİMDİR?

Safiye Çallı, 25 senelik evliliğini bitirdikten sonra sosyal medya üzerinden tanıştığı türkücü Cüneyt'in iki evini alıp kendisine arsa ve araba aldığını ardından dolandırıldığını iddia eden Safiye Çallı, Müge Anlı'ya katılarak yardım istemiştir.

İddialara göre Safiye Çallı yaklaşık 700 bin TL değerinde olan evlerini sattığı türkücü eski eşi Melek, kendisiyle yedi aydır evli kaldığını ve şu an boşanma aşamasında olduğu bildirerek şahsın dolandırıcı olduğu öğrenildi.

Müge Anlı'daki Safiye Çallı kimdir? Müge Anlı, Safiye ve Cüneyt olayı nedir? Müge Anlı 15 Şubat son bölümde ne oldu?

MÜGE ANLI, SAFİYE VE CÜNEYT OLAYI NEDİR?

Müge Anlı, Safiye ve Cüneyt olayı gündeme damga vurdu. İstanbul'da ev alacağı vaadi ile Safiye Çallı'yı kandırdığı iddia edilen türkücü Cüneyt, sattığı evler sayesinde lüks araba ve arsa aldığı ortaya çıkmıştır. Safiye dolandırıldığını anladıktan sonra Cüneyt tarafından şikayetçi olmuştur.

Müge Anlı'daki Safiye Çallı kimdir? Müge Anlı, Safiye ve Cüneyt olayı nedir? Müge Anlı 15 Şubat son bölümde ne oldu?

MÜGE ANLI 15 ŞUBAT SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Müge Anlı programında son yaşanan olaylar gündeme damga vurdu. Safiye ve Cüneyt olayında yayına bağlayan konuklar türkücü Cüneyt hakkında şok ifadelerde bulundu. İzleyenleri şaşırtan iddialara göre Cüneyt birçok kadını dolandırdığı ve parasını aldığı ortaya çıktı. İddialara göre kadınlara şantaj yapan Cüneyt hakkında şaşırtan bilgiler gün yüzüne çıktı.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Müge Anlı Atv Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title