Haberler

Kuyumcular saat kaçta kapanıyor?

Güncelleme:

Kuyumcular kaçta açılıyor? Kuyumcular açık mı 2021? Kuyumcular kaça kadar açık? Soruları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın alıp bozdurmak için yatırımcıların uğrak yeri olan kuyumcular açık mı, kapalı mı sorusuna yanıt aranıyor. Bilindiği üzere; İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında sokağa çıkma yasağından muaf olan kurum ve kuruşlar açıklanmıştı. Buna göre; Kuyumcular açık mı? Kuyumcular kaça kadar açık? Kuyumcular kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Kuyumcu çalışma saatleri sabah saatleri itibariyle çok fazla sorgulanıyor. Kuyumcular ne zaman açılacak? İşletme sahipleri ve yatırımcıları yakından ilgilendiren kuyumcuların açık olup olmadığı merak konusu oluyor. Bilindiği üzere; tam kapanma sokağa çıkma yasağında üretim, imalat, temizlik gibi alanlarda istisna tutulan kuruluşlar hariç tüm işyerleri kapalı olacak. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan sokağa çıkma yasağı genelgesi kapsamında açık ve kapalı kurumlar belli oldu. Buna göre; Kuyumcular açık mı bugün? Kuyumcular saat kaçta açılıyor? Kuyumcular kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

KUYUMCULAR AÇIK MI 2021?

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı tam kapanma genelgesinde muafiyete sahip olan işletmeler ve kişiler arasında kuyumcular bulunmuyor.

Bu nedenle 18 günlük tam kapanmada kuyumcular kapalı olacaklar. 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü yasakların yani tam kapanmanın sona ermesiyle birlikte kuyumcular yeniden açık olacaklar.

Bu süreçte altın veya döviz alım satımı yapmak isteyen kişiler banka hesaplarının bulunduğu mobil uygulamayı indirebilir buradan kendilerine altın hesabı açarak altın alımı gerçekleştirebilirler. Dijital altın alım satımı yaparken bankaların çalışma saatleri içerisinde alım satım yapılmasına özen gösterilmesi gerekiyor. Bankaların kapalı olduğu saatlerde alım satımda fiyat farkı bulunuyor.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GENELGESİ

17 günlük kapanma sürecinde doğrudan vatandaşın ihtiyaçlarına yönelik faaliyet gösteren sağlık, üretim, imalat, tedarik, bakkal, manav gibi işyerleri ve buralarda çalışanlar kısıtlamadan muaf olacak. Kısıtlamadan muaf olan sektörlerde çalışanlar izin belgelerini e-başvuru sistemi üzerinden kimlik numaraları ile kolayca alabilecek. Fabrika, imalathane çalışanları İçişleri Bakanlığı e-başvuru sistemi üzerinden görev belgesi alacak. Kamu personeline de görev bildirim belgesi düzenlenecek.

TAM KAPANMA, SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA KUYUMCULAR AÇIK MI, ÇALIŞIYOR MU?

Tam Kapanma ve Sokağa çıkma yasağında kuyumcular kapalı olacak. Kuyumcular yeni gelen tedbirlerle bu yasaklarda kapalı kalacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sokağa Çıkma Yasağı İçişleri Bakanlığı Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title