Haberler

Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı konusu nedir? Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı oyuncuları ve özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı konusu, özeti ve Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz.

İzleyenleri ekrana bağlayan Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı filmini izleyecek olanların merak ettiği Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı konusu nedir, Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı oyuncular kimler ve Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı özeti gibi konuları inceliyoruz.

KARAYİP KORSANLARI 5: SALAZAR'IN İNTİKAMI KONUSU NEDİR?

Johnny Depp, Karayip Korsanları Salazar'ın İntikamı filminde ikonik ve heyecan verici anti-kahraman rolü Jack Sparrow ile sinemaya geri dönüyor. Çılgın maceralara atılan talihsiz Jack Sparrow yaklaşan kötü kaderin rüzgarını hissetmeye başlamıştır. Korkunç Kaptan Salazar ( Javier Bardem ) tarafından yönetilen ölümcül hayalet korsanlar, Jack hariç denizdeki tüm korsanları öldürerek Şeytan Üçgeni'nden kaçmıştır ve Jack'in hayatta kalmak için tek umudu efsanevi Poseidon Asası'nı bulmaktır.

KARAYİP KORSANLARI 5: SALAZAR'IN İNTİKAMI OYUNCULARI VE KADROSU

Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı Yönetmen: Joachim Rønning, Espen Sandberg

Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı Oyuncular:

• Johnny Depp, Jack Sparrow rolünde

• Geoffrey Rush, Hector Barbossa rolünde

• Orlando Bloom, Will Turner rolünde

• Javier Bardem, Kaptan Salazar

• Kaya Scodelario, Carina Smyth rolünde

• Kevin McNally, Joshamee Gibbs rolünde

• Stephen Graham, Scrum rolünde

• Brenton Thwaites, Henry rolünde

• Martin Klebba, Marty rolünde

Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı Tür: Aksiyon, Macera, Komedi

Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı Yapım Yılı: 2017 (129 dk)

Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı Vizyon Tarihi: 26 Mayıs 2017 Cuma

Senaryo: Espen Sandberg, Jeff Nathanson

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Adı: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

KARAYİP KORSANLARI 5: SALAZAR'IN İNTİKAMI HAKKINDA

Karayip Korsanları Salazar'ın İntikamı (Özgün ismiyle: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), Karayip Korsanları film serisinin beşinci filmi olan fantastik türdeki 2017 Amerikan yapımı film. Filmin yönetmenliğini Joachim Rønning ve Espen Sandberg yaparken senaryosunu Jeff Nathanson yazdı. Filmin yapımcısı diğer dört filmde olduğu gibi Jerry Bruckheimer oldu. Filmin oyuncu kadrosunda, Johnny Depp; Jack Sparrow, Javier Bardem; filmin kötü rolünde, Kaptan Salazar, Orlando Bloom; Will Turner, Brenton Thwaites; Henry Turner, Kaya Scodelario; Carina Smyth, Kevin McNally; Joshamee Gibbs ve Geoffrey Rush; Kaptan Barbossa rolünde yer almaktadır.

Filmin yapım öncesi Gizemli Denizlerde filminin 2011 yılı başlarında yayınlanmasından kısa süre önce Terry Rossio'nun senaryoyu yazmasıyla birlikte başladı. 2013'ün başlarında yeni bir senaryo yazması için Jeff Nathanson tutuldu. Depp, Nathanson'un yazım süreciyle ilgilenmeye başladı. Yayın tarihi başlangıçta 2015 olarak ayarlanmıştı fakat senaryo ve bütçe sorunlarından dolayı 2016 ve sonra 2017'ye kadar ertelendi. Temel çekimler Şubat 2015'te Avustralya'da başladı ve Temmuz 2015'te bitti. Film 26 Mayıs 2017'de Disney Dijital 3D olarak yayınlanması üzerine ayarlandı.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Javier Bardem Johnny Depp Gündem Kültür Sanat Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title