Haberler

İyi Aile Babası'nın ismi neden değişti? İyi Aile Babası dizisinin adı neden Babam Çok Değişti oldu?

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan İyi Aile Babası dizisinin adı Babam Çok Değişti oldu. Başrollerinde Melek Baykal, Şebnem Bozoklu ve Çağlar Çorumlu'nun bulunduğu dizi aniden ismini değiştirdi. Komedi türündeki dizinin daha ilk bölümden isim değiştirmesi seyircilerin dikkatini çekti. İşte tüm detaylar...

Kanal D'nin yeni dizisi İyi Aile Babası, aniden bir karar verdi ve adını değiştirdi. Şimdilerde Babam Çok Değişti adıyla her Perşembe Kanal D ekranlarına gelecek olan dizinin ise adının neden değiştiği merak konusu oldu. Yapımdan resmi bir açıklama gelmezken, dizinin adının değişmesinin hem reyting sonuçlarının beklenenden düşük olması hem de hikayede de değişikliğe gidilecek olması olarak yorumlandı. İşte detaylar..

İYİ AİLE BABASI NEDEN BABAM ÇOK DEĞİŞTİ OLDU?

Kanal D'nin 1. bölümüyle geçen haftalarda ekrana gelen ve baş rollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal gibi isimlerin yer aldığı İyi Aile Babası dizisi, iddialar doğrultusunda reyting kurbanı oldu. Dizi, reytinglerde beklediğini alamayınca da değişikliğe gitti.

BABAM ÇOK DEĞİŞTİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni ismiyle Babam Çok Değişti, 7 Ocak Perşembe günü yeni adıyla ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin senaryosunu yazan Birol Güven, hikayesinde de değişiklikler yapılacağına dair sinyaller verdi. Babam Çok Değişti 1. Bölüm, her Perşembe saat 20:00'da Kanal D ekranlarında olacak!

BABAM ÇOK DEĞİŞTİ OYUNCULARI

  • Çağlar Çorumlu(Mehmet Ali Pamuk)
  • Şebnem Bozoklu (Aslı Pamuk)
  • Melek Baykal(Arife Pamuk)
  • Salih Kalyon (Kerami Pamuk)
  • Timur Acar (Rıfkı Pamuk)
  • Eslem Akar (Yağmur)
  • Bahar Süer (Ayfer)
  • Berke Üsdiken (Emre Güney)
  • Ecrin Su Çoban (Damla Pamuk)
  • Berat Efe Parlar (Oğulcan Pamuk)
  • Beste Bereket (Aydan Hemşire)
  • Rukan Demir (Çilem Hemşire)
  • Naz Elmas
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çağlar Çorumlu Şebnem Bozoklu Melek Baykal Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title