Haberler

İrem Derici ve Atakan Işıktutan ayrıldı mı? İrem Derici ile Atakan Işıktutan neden ayrıldı?

Başarılı şarkıcı İrem Derici ile Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan, şubat ayından beri dolu dizgin bir aşk yaşıyor. Sevenleri ise ikilinin ilişkisini yakından takip ediyor ve İrem Derici ve Atakan Işıktutan ayrıldı mı? Neden ayrıldı? sorularını araştırıyor.

Ünlü sanatçı İrem Derici ile Survivor'ın başarılı yarışmacısı Atakan Işıktutan 8 aydır ilişki yaşıyordu. Sosyal medya hesaplarından sık sık romantik pozlarını paylaşarak aşklarını haykıran çiftin ayrılıp ayrılmadığı ise merak konusu oldu. Peki, İrem Derici ve Atakan Işıktutan ayrıldı mı? Neden ayrıldı?

İREM DERİCİ VE ATAKAN IŞIKTUTAN AYRILDI MI, NEDEN?

8 aydır aşk yaşayan İrem Derici ve Atakan Işıktutan çifti ayrıldı. Ayrılık kararının ardından sessizliğini bozan Derici, "Korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk" dedi.

"BANA HİÇ YAŞAMADIĞIM BİR SEVGİ YAŞATTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Ayrılık haberinin duyulmasının ardından Instagram hesabından yazılı bir paylaşım yaparak çıkabilecek dedikoduların önüne geçmek isteyen İrem Derici, şu ifadeleri kullandı: "Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bir şey yaşadık Atakan'la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına. Bana hiç yaşamadığım bir sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim, iyi gününde de kötü gününde de ilk arayacağın insan benim bunu unutma tanıdığım en beyefendi adam."

İrem Derici ve Atakan Işıktutan ayrıldı mı? Neden ayrıldı?

ATAKAN IŞIKTUTAN FOTOĞRAFLARI SİLMEYE KIYAMADI

Ayrılık kararının ardından sessizliğini koruyan Atakan Işıktutan ise sadece İrem Derici'nin paylaşımını yayınlayarak siyah kalp emojsi koydu. İrem Derici, ayrılık haberinin ardından Instagram hesabından Işıktutan'la ilgili tüm fotoğrafları sildi. Işıktutan ise sadece Derici'nin doğum gününde yaptığı paylaşımı silmedi.

İrem Derici ve Atakan Işıktutan ayrıldı mı? Neden ayrıldı?

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Atakan Işıktutan İrem Derici Gündem Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title