Haberler

Hakan Hatipoğlu Survivor 2024'de katılıyor mu? Hakan Hatipoğlu Survivor'a ne zaman katıldı?

Güncelleme:

Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olan Hakan Hatipoğlu, yarışmaya katılmayacak mı merak ediliyor. Hakan Hatipoğlu Survivor'a ne zaman katıldı ve Survivor All Star 2024 kadrosu gündeme geliyor. Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu yarışmaya katılıp katılmayacağı araştırılıyor. Hakan Hatipoğlu Survivor 2024'de neden katılmayacak ve ne oldu sorularına yanıt aranıyor. Peki, Hakan Hatipoğlu Survivor 2024'de neden katılmayacak?

Hakan Hatipoğlu Survivor 2024'de neden katılmayacak ve Hakan Hatipoğlu Survivor'a ne zaman katıldı sorularına yanıt aranıyor. Survivor All Star 2024 kadrosu merak edilirken Hakan Hatipoğlu Survivor 2024 kadrosuna katılmayacak mı gündeme geliyor. Hakan Hatipoğlu Survivor 2024'de neden katılmayacak? Hakan Hatipoğlu Survivor'a ne zaman katıldı? Survivor All Star 2024 kadrosu! Detaylar haberimizdedir…

HAKAN HATİPOĞLU SURVIVOR 2024'DE KATILIYOR MU?

TV8 ekranlarının efsane yarışmalarından Survivor, yeni sezonda All Star bölümleriyle ekrana gelecek. 13,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından All Star kadrosunu açıklayan Acun Ilıcalı, son olarak Survivor yorumcusu Hakan Hatipoğlu'nun kadroda olacağını duyurdu.

Acun Ilıcalı şunları yazdı; Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda "Ben de orada olmalıyım." dedi ve biz de seve seve kabul ettik. Yorumlarının hayranı olduğum Hakan'ın parkurlardaki performansını merakla bekliyorum ama şu bir gerçek ki Hakan Hatipoğlu Survivor'a renk katacak."

Hakan Hatipoğlu Survivor 2024'de katılıyor mu? Hakan Hatipoğlu Survivor'a ne zaman katıldı?

HAKAN HATİPOĞLU SURVIVOR'A NE ZAMAN KATILDI?

Survivor 2015'de ki başarısı ve stratejileri sayesinde dikkatleri üzerine toplayan Hatipoğlu, Survivor'da 3'üncü kez mücadele edecek.

Hakan Hatipoğlu Survivor 2024'de katılıyor mu? Hakan Hatipoğlu Survivor'a ne zaman katıldı?

Hakan Hatipoğlu Survivor 2024'de katılıyor mu? Hakan Hatipoğlu Survivor'a ne zaman katıldı?

SURVIVOR ALL STAR 2024 KADROSU

Büyük bir merakla beklenen ve yarışmacıların SMS olmadan performansa dayalı eleneceği Survivor All Star 2024'ün kadrosunda Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi, Yiğit Poyraz, Merve Aydın, Nefise Karatay, Doğukan Manço ve Furkan Kızılay Ersin Korkut ve Hakan Hatipoğlu yer alacak.

Daha önce iki kez Survivor'da şampiyon olan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada sağlık sorunlarından dolayı kadroda yer almayacağını açıklamıştı. Turabi'nin akıbetiyle ilgili yapım şirketi ve Acun Ilıcalı'dan henüz bir açıklama gelmedi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Survivor All Star Hakan Hatipoğlu Survivor 2024 Star Televizyon Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title