Haberler

Gazi maaşları ne kadar oldu, zam geldi mi? 2023 Gazi maaşları kaç TL oldu? Gazi maaşları ne zaman yatıyor?

Güncelleme:

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya, ikramiyelerin ise 2 bin liraya yükseltilmesinin ardından bir hamle de gazi maaşları için geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasının ardından Gazi maaşları ne kadar oldu, zam geldi mi? 2023 Gazi maaşları kaç TL oldu? Gazi maaşları ne zaman yatıyor? soruları aratıldı.

Geçtiğimiz günlerde emekli aylıklarıyla ilgili bir adım atan hükümet bu kez de gazi maaşlarıyla ilgili önemli bir hamle yaptı. En düşük emekli aylığının 7 bin 500 liraya ve ikramiyelerin 2 bin liraya çıkarılmasının ardından gazi maaşlarının ne kadar olduğu merak edildi. Peki, Gazi maaşları ne kadar oldu, zam geldi mi? 2023 Gazi maaşları kaç TL oldu? Gazi maaşları ne zaman yatıyor?

GAZİ MAAŞLARI NE KADAR OLDU?

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya, ikramiyelerin ise 2 bin liraya yükseltilmesinin ardından bir hamle de gazi maaşları için geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz. Düzenlememizle Gazilerimiz arasındaki aylık farklılıklarını da ortadan kaldırıyoruz" dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi. Sosyal medyadan açıklama yapan Bilgin, "Meclis'e sunduğumuz çalışmayla; Gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz. Düzenlememizle Gazilerimiz arasındaki aylık farklılıklarını da ortadan kaldırıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Devlettir ve vatana fedakarca hizmet etmiş Gazilerimizin yanındadır." dedi.

Gazi maaşları ne kadar oldu, zam geldi mi? 2023 Gazi maaşları kaç TL oldu? Gazi maaşları ne zaman yatıyor?

Öte yandan, emekli maaşlarına yapılacak zamla ilgili müjdeyi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu. Erdoğan, "Emeklilerle ilgili çalışmamızı yaptık ve bu rakamı da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, Hazine ve Maliye Bakanlığımızla yaptık. Açıklamak yine bana kaldı. Bu akşam buradan güzel müjdeyi vermiş olayım. Bunu 7500 lira olarak bu akşam buradan açıklamış oluyoruz. Hayırlı olsun." demişti.

BAYRAM İKRAMİYESİ 2 BİN TL

Ayrıca AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emekli bayram ikramiyelerinin 2 bin TL olacağını açıkladı. Yaklaşık 15 milyon emeklinin faydalanacağı ikramiye, hem Ramazan Bayramı'nda hem Kurban Bayramı'nda ödenecek. Böylece emekliye 2 bayramda toplamda 4 bin TL ödenecek.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Vedat Bilgin Zam Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title