Haberler

Esra Erol'da Sıla Tuana olayı nedir? Esra Erol Sıla Tuana kimdir, son durum ne? Esra Erol Sıla Tuana ne oldu?

Güncelleme:

TV ekranlarının en sevilen programlarında olan Esra Erol'da izleyiciyi haftaiçi her gün ATV ekranlarına kilitlemeyi başarıyor. Esra Erol'da programına damga vuran Sıla Tuana araştırılıyor. Peki, Esra Erol'da Sıla Tuana olayı nedir? Esra Erol Sıla Tuana kimdir? Esra Erol Sıla Tuana ne oldu? İşte detaylar...

ATV ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanan ve sunuculuğunu Esra Erol'un yaptığı Esra Erol'da programı seyirci tarafından sıkı sıkıya takip ediliyor. Seyirciler haftaiçi her gün saat 16:00'da ekranlara odaklanıyor. Gelişmeleri heyecanla takip eden Esra Erol'da seyircileri, programa damga vuran Sıla Tuana merak konusu oldu. Peki, Esra Erol'da Sıla Tuana olayı nedir? Esra Erol Sıla Tuana kimdir? Esra Erol Sıla Tuana ne oldu? Detaylar haberimizde...

ESRA EROL'DA SILA TUANA OLAYI NEDİR?

Orçun Kalafat, Esra Erol'un programına başvurarak 12 gündür kayıp olan 12 yaşındaki kızının bulunması için yardım istedi. Annesinin arkadaşı Mehmet Dinç'in yanında bulunan 12 yaşındaki kız, annesi ve onun sevgilisi tarafından yasaklı madde kullanmaya ve fuhşa zorlandığı iddia etti.

YASAKLI MADDE VE FUHUŞ İDDİASI

22 Nisan gecesi evinin önünden bir taksiyle alındıktan sonra, tam 12 gün sırra kadem basan Sıla, Esra Erol sayesinde Ankara Cebeci'de bulundu. Günlerdir titizlikle çalışmalarını yürüten Esra Erol ve ekibi tek tek tüm ihbarları arayarak değerlendirdi. Küçük kız sokak sokak her yerde arandı. Yeri tespit edilmeden önce babasıyla telefonda konuşan Sıla'nın anlattıkları herkesi şaşkına çevirdi. Annesi Ayşegül Uğur'un her şeyi bildiğini ifade eden Sıla, yasaklı madde kullandırdığını ve kendisini fuhşa zorladığını iddia etti.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Esra Erol Atv Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title