Haberler

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş boşandı mı, ne zaman boşandı, boşanıyor mu? Ebru Şallı boşanma açıklaması nedir?

Güncelleme:

2019 yılında nikah masasına oturan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un boşanma kararı aldığı ileri sürüldü. Magazinseverlerin yakından takip ettiği çift hakkında "Ebru Şallı ve Uğur Akkuş boşandı mı, ne zaman boşandı, boşanıyor mu? Ebru Şallı boşanma açıklaması nedir?" Sorularına yanıt aranıyor. İşte detaylar…

Ayrılık haberlerinin ardından Şallı herhangi bir davanın açılmadığını ancak kriz yaşadıklarını söylerken Uğur Akkuş da boşanma ve evleri ayırma iddiası hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, Ebru Şallı ve Uğur Akkuş boşandı mı, ne zaman boşandı, boşanıyor mu? Ebru Şallı boşanma açıklaması nedir? İşte detaylar…

EBRU ŞALLI VE UĞUR AKKUŞ BOŞANDI MI?

Uğur Akkuş'un evliliğinde kriz yaşadığı ve boşanma kararı aldıkları ileri sürüldü. Günler önce ortaya atılan boşanma iddiasına cevap veren Şallı, kriz yaşadıklarını kabul ederken Uğur Akkuş'tan da bir açıklama geldi.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş boşandı mı, ne zaman boşandı, boşanıyor mu? Ebru Şallı boşanma açıklaması nedir?

EBRU ŞALLI VE UĞUR AKKUŞ BOŞANIYOR MU?

Eşiyle evleri ayırdıkları iddia edilen Uğur Akkuş, Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Son iki gündür çıkan haberlerle ilgili işlerimin yoğunluğundan dolayı açıklama yapma fırsatı bulamadım. Ancak beni çevremden arayanların artmasından dolayı bu açıklamayı yazma gereksinimi duydum. Boşanma haberleri her zaman olduğu gibi asılsız olup, evleri ayırdığımız boşanma aşamasında olduğumuz doğru değildir! Eşimin belirttiği gibi her evlilikte ve ilişki de olduğu gibi zaman zaman fikir ayrılıklarımız olmuştur. Bunun olması da gayet normaldir. Bizler robot değiliz, her zaman gülelim eğlenelim, mutluluk pozu verelim, hem de ülke olarak böyle bir yas yaşarken! Tekrar altını çizerek belirtiyorum boşanma haberleri yalan, evleri ayırdığımız yalan. Boşanma hazırlığında olduğumuz yalan, herkes işine baksın" dedi.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş boşandı mı, ne zaman boşandı, boşanıyor mu? Ebru Şallı boşanma açıklaması nedir?

EBRU ŞALLI BOŞANMA AÇIKLAMASI NEDİR?

Ebru Şallı ise çıkan haberlerin ardından şu açıklamayı yapmıştı: "Çıkan haberlere bunları yazmak istedim. Henüz açılmış, herhangi bir boşanma davası yoktur. Her evlilikte olduğu gibi zaman zaman bizde fikir ayrılıkları yaşıyoruz. Hepsi bu. Her şeyin hayırlısı olsun."

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş boşandı mı, ne zaman boşandı, boşanıyor mu? Ebru Şallı boşanma açıklaması nedir?

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Uğur Akkuş Ebru Şallı Ünlüler Gündem Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title