Haberler

Çukur yeni bölüm canlı yayın HD izle! Çukur 130. bölüm full izle! Çukur 131. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme:

Ekranları sevilen dizisi Çukur bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Çukur dizisi izlemek isteyen izleyicilerimiz Çukur canlı izle! Çukur SHOW TV canlı izle! Çukur son bölümde neler oldu? Çukur full HD canlı izle şeklinde aratıyor. Çukur canlı izleme linki haberimizde.

Diziseverlerin merakla beklediği Çukur bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Çukur dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Çukur canlı izle, Çukur SHOW TV canlı izle! Çukur son bölümde neler oldu? Çukur full HD canlı izle, diye aratıyor. Peki, Çukur canlı izleme linki nedir? İşte haberler.com sayfasında bulabileceğiniz tüm detaylar…

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 130. Bölüm 2. Fragmanı yayında. Efsun'un Yamaç'tan hayatta kalacağına dair söz istemesinin dikkat çektiği tanıtımda Şahram, Koçovalılar'a karşı saldırıya geçiyor. Aksiyon dolu anların yaşandığı tanıtım yeni bölümde heyecanın doruklara ulaşacağının sinyallerini verirken, Cumali Amca'nın İdris Koçovalı'nın mezarına saldırması izleyenlerde şaşkınlık yaratıyor. Kadınların ve çocukların olduğu eve yapılan saldırı gerilimi artırırken, sonrasında yaşanacaklar merakla bekleniyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur 4. Sezon 37. Bölümünde (129. Bölüm) Koçovalılar'ın elinden son anda kurtulmayı başaran Amca, vuracağı büyük darbe için doğru zamanı beklerken; bütün yetkiyi Şahram adında gizemli bir adama verecek. Yamaç, Çukur'u beladan uzak tutmak için her şeyi kökünden değiştirecek bir yol bulacak. Bu durum Çukur'da yepyeni bir dönemin başlangıcı olurken; aile içinde de herkesin yüzünü güldüren sürpriz gelişmeler yaşanacak. Hem Koçovalılar hem de Çukur uzun zaman sonra huzur içindeyken, Amca'nın hamlesi her şeyi değiştirecek.

ÇUKUR CANLI İZLE (20.00)

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Çukur Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title