Haberler

Çukur Seher kimdir? Begüm Akkaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Begüm Akkaya, Çukur dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ünlü isim, dizide Seher karakterine hayat verecek. Çukur Seher kimdir? Begüm Akkaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'un kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Çukur dizisinin kadrosuna Genco Özak'ın ardından Begüm Akkaya da dahil oldu. Son olarak "Yeni Hayat" dizisiyle seyirci karşısına çıkan Özkaya, dizide "Seher" karakterini canlandıracak. Peki, Çukur Seher kimdir? Çukur Begüm Akkaya kaç yaşında, nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler..

ÇUKUR SEHER KİMDİR?

Çukur'un kadrosuna son olarak ödüllü oyuncu Begüm Akkaya katılmıştı. Seher rolüne hayat verecek olan Akkaya'nın dizideki hikâyesi ise merak konusu oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın kulis bilgisine göre dizinin Aliço'su ile Seher'in yolları tesadüfen kesişecek.

BEGÜM AKKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Begüm Akkaya, 8 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Giresun'ludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümü'nden mezun olmuştur.

Begüm Akkaya; "Mavi Dalga" ile 20. Sadri Alışık Ödülleri Ekrem Bora Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü, "Nergis Hanım" ile Adana Altın Koza Film Festivali Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü ve Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Genç Cadı Ödülü, "Kuma" filmi ile Molodist International Film Festival Best Actress ve Philadelphia Film Festival Best Actress ödüllerine layık görülmüştür.

İlk oyunculuk deneyimini 2005 yılında rol aldığı Beşinci Boyut dizisi ile yaşayan Begüm Akkaya; Uçurum, 20 Dakika, Altınsoylar ve Bugünün Saraylısı, Aşk ve Gurur gibi projelerde rol almıştır. Begüm Akkaya, 1.63 metre boyunda, 51 kilo ve Kova burcudur.

BEGÜM AKKAYA'NINN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

2019 – Kurşun (Tomris) (TV Dizisi)

2019 – I Am You (Melike) (Sinema Filmi)

2018 – Adı Zehra (Hayal) (TV Dizisi)

2017 – Aşk ve Gurur (Elif) (TV Dizisi)

2016 – Altınsoylar (Ümmü) (TV Dizisi)

2015 – Bugünün Saraylısı (Feride) (TV Dizisi)

2014 – 20 Dakika (Zeliha) (TV Dizisi)

2013 – Nergis Hanım (Sinema Filmi)

2013 – Mavi Dalga (Perin) (Sinema Filmi)

2012 – Uçurum (Ceylan) (TV Dizisi)

2012 – Kuma (Ayşe) (Sinema Filmi)

2012 – Acayip Hikayeler (Fazilet) (TV Dizisi)

2011 – Muhteşem Yüzyıl (Hasibe) (TV Dizisi)

2010 – Sessiz Çocuklar (Sinema Filmi)

2010 – Hür Adam (Aysel) (Sinema Filmi)

2010 – 72. Koğuş (Dilsiz Suna) (Sinema Filmi)

2010 – Kapalı Çarşı (Dilek) (TV Dizisi)

2008 – Kendi Okulumuza Doğru (Pınar) (TV Dizisi)

2008 – Aşk Tutulması (Gamze) (Sinema Filmi)

2006 – Yeşeren Düşler (Sakine) (TV Dizisi)

2006 – Doktorlar (Melisa) (TV Dizisi)

2005 – Beşinci Boyut (Sibel) (TV Dizisi)

2020 - Yeni Hayat (TV Dizisi)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Begüm Akkaya Show Tv Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title