Haberler

Brezilya 2 Avusturya 1 Maç Özeti / Vel'nin Kaşı Yarıldı

Güncelleme:

Brezilya, Avusturya'yı 2-1 yenerken Fernandinho'nun sert dirseği sonrası Beşiktaşlı Veli Kavlak'ın yüzü kanlar içinde kaldı. Avusturyalılar kıyameti kopardı.

Brezilya hazırlık maçında Avusturya'yı 2-1 mağlup etti. Avusturya-Brezilya maç özetini ve gollerini haberler.com aracılığıyla izleyin.

2014 Dünya Kupası'nda yaşadığı çöküşün ardından Carlos Dunga'nın teknik direktörlüğe gelişiyle toparlanan Brezilya'da seri devam etti. Geçtiğimiz hafta A Milli Takımımız'ı İstanbul'da 4-0 yenen Sambacılar, 2014 yılında maç kaybetmeyen Avusturya'yı da deplasmanda 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini 6 maça yükseltti.


Ernst Happel'de oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz sona ererken, 64. dakikada Oscar'ın kullandığı köşe atışına iyi yükselen David Luiz, Brezilya'yı öne geçirdi: 0-1

75. dakikada Oscar'ın Andreas Weimann'ı düşürmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Aleksandar Dragovic, Avusturya'ya eşitliği getirdi. Brezilya, Dünya Kupası'ndan bu yana kalesinde ilk kez gol gördü: 1-1

Brezilya'da 62. dakikada oyuna giren Roberto Firmino, 83. dakikada 25 metreden attığı nefis golle takımını tekrar üstünlüğe taşıdı: 1-2

2014 yılında ilk mağlubiyetini alan Avusturya'da Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak 90 dakika forma giydi. Türk asıllı kaleci Ramazan Özcan ise ikinci yarının başında oyuna dahil oldu ve 45 dakika görev aldı.

Brezilya Milli Takımı, Türkiye ile İstanbul'da olan randevusunun ardından bu kez Avusturya'nın karşısına çıktı. Sambacılar zorlandığı maçı 2-1 kazanmasını bildi. Brezilya'ya galibiyeti getiren golleri David Luiz, Firmino kaydetti. Avusturya'nın tek golü Dragovic'ten geldi. Viyana'daki mücadelede Beşiktaşlı Veli Kavlak 90 dakika ev sahibi ekibin formasını giydi.

İSKOÇ HAKEMİ ELEŞTİRDİLER

Karşılaşmanın ardından Avusturya cephesinde hakeme öfke vardı. İskoç hakem Collum eleştirilerin odağına yerleşirken, oldukça zayıf bir yönetim gösterdiği konusunda görüş birliğine varıldı.

VELİ'NİN YÜZÜ KANLAR İÇİNDE KALDI

Kırmızı-beyazlılar en çok Türk asıllı futbolcuya yapılan harekete sinirlendi. Bir pozisyonda Brezilyalı Fernandinho, Beşiktaşlı futbolcuya sert bir müdahalede bulundu ve oyuncunun yüzü kanlar içinde kaldı.

KIRMIZI KART İSYANI

Fernandinho'nun dirseğiyle Veli Kavlak'ın sağ gözünün hemen üstü yarılırken, oyuncu tedavisinin yapılmasının ardından maça devam etti. Maçı yorumlayan Herbert Prohaska, "Veli berbat bir faule maruz kaldı. Bence bu pozisyon yüzde yüz kırmızı kart" ifadesini kullandı. Veli Kavlak'ın oyundan çıkmak yerine o halde oynamaya devam etmek istemesi de ülkede takdirle karşılandı.

RAMAZAN ÖZCAN İKİNCİ YARIDA GÖREV ALDI

2014 yılında ilk mağlubiyetini alan Avusturya'da Beşiktaşlı Veli Kavlak 90 dakika forma giydi. Türk kaleci Ramazan Özcan ikinci yarıda görev aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Fernandinho Veli Kavlak Avusturya Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title