Haberler

Bergen filmi ne zamana kadar sinemalarda? Bergen vizyondan kalktı mı? Bergen filmi kaldırıldı mı?

Bergen vizyondan kalktı mı? Şarkıcı Bergen'in hayatı film oldu. "Bergen" adlı film vizyon tarihi belli oldu. Yapımcılığını Orchestra Content'in yaptığı biyografi filmi, daha önce Serenay Sarıkaya'nın Bergen karakterini canlandıracağı film, daha sonra Farah Zeynep Abdullah, Twitter hesabından "Bergen'i" canlandıracağını ilan etti. Peki, Bergen filmi ne zamana kadar sinemalarda? Bergen filmi vizyona girdi mi? Bergen filmi kaldırıldı mı?

Bergen filmi ne zamana kadar sinemalarda sorusu filmi izlemek isteyenler tarafından merak konusu oldu. Şarkıcı Bergen'in hayatı film oldu. "Bergen" adlı film vizyon tarihi belli oldu. Yapımcılığını Orchestra Content'in yaptığı biyografi filmi, daha önce Serenay Sarıkaya'nın Bergen karakterini canlandıracağı film, daha sonra Farah Zeynep Abdullah, Twitter hesabından "Bergen'i" canlandıracağını ilan etti. Bergen filmi ne zaman vizyona girecek merak konusu oldu. Arabesk ve fantezi şarkıcısı Bergen'in hayatını konu alan Bergen filmi vizyon tarihi belli oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı Bergen karakteri insanlar tarafından merak ediliyor. Peki, Bergen vizyondan kalktı mı? Bergen filmi kaldırıldı mı? Bergen ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar...

BERGEN FİLMİ NE ZAMANA KADAR SİNEMALARDA?

Bergen filmi vizyona girdikten sonra sosyal medyada gündem oldu. Merakla beklenen Bergen filmi vizyona girdikten sonra filmi izlemek isteyenler Bergen filmi ne zamana kadar sinemalarda sorusuna yanıt arıyor. Ortalama bir film 4 hafta vizyonda kalmaktadır. Bergen filminin ortalama 4 - 5 hafta vizyonda kalacağı tahmin ediliyor.

BERGEN NE ZAMAN VİZYONA GİRDİ?

Belgin Sarılmışer veya bilinen sahne adıyla Bergen, Türk arabesk ve fantezi şarkıcısıdır. Bergen "acıların kadını" olarak da bilinen şarkıcı yaşadığı acı dolu hayatı film oldu.Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı Bergen karakteri herkes tarafından merak ediliyor. Bergen filmin vizyon tarihi 4 Mart 2022 sinemalarda seyircisi ile buluştu.

BERGEN FİLMİ OYUNCULARI

  • Farah Zeynep Abdullah
  • Erdal Beşikçioğlu
  • Tilbe Saran
  • Ali Seçkiner Alıcı
  • Nergis Öztürk
  • Şebnem Sönmez
  • Ahmet Kayakesen
  • Nurcan Eren
  • Suzan Kardeş
  • Arif Pişkin

BERGEN KİMDİR?

Belgin SarılmışeR veya bilinen sahne adıyla Bergen, 15 Temmuz 1959, Mersin doğumludur. 14 Ağustos 1989, Pozantı, Adana'da hayatını kaybetmiştir. Türk arabesk ve fantezi şarkıcısıdır. Belgin Sarılmışer, Mersin'de yedi çocuklu bir ailenin son çocuğu olarak dünyaya geldi. Anne ile babası boşandıktan sonra annesi ile birlikte Ankara'ya yerleşti.

Ankara'da konservatuarın orta bölümüne başladı. Okulu yarım bıraktı. Bir müddet PTT bünyesinde memur olarak çalıştı.

Ankara'da bir gece arkadaşlarıyla eğlenmek üzere gittiği Seyman Kulüp isimli pavyonda arkadaşlarının isteği üzerine Orhan Gencebay'ın Batsın Bu Dünya başlıklı şarkısını söyledi. Sesini beğenen pavyon sahibi, kendisine sahneye çıkmasını teklif etti. Ankara'da birçok pavyon'da çalıştıktan sonra gelen bir teklifi değerlendirerek Adana'ya gitti.

Adana'da Halis Serbest ile tanıştı. Halis Serbest her gece şarkıcıya çiçekler gönderiyor ve her gece Bergen'in çalıştığı pavyona gidip en ön masadan şarkıcıyı seyrediyor. Halis Serbest'in ısrarı ve inadı ile evlendiler. Ancak Halis Serbest'in başkasıyla evli olduğu ortaya çıkınca Bergen ilişkiye son verdi.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Bergen Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi!
İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title