Haberler

Benim Adım Melek Kerem kimdir? Kerem karakterini canlandıran Ulvi Kahyaoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme:

TRT 1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek, konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çeken bir dizi olarak yayın hayatına devam ediyor. Benim Adım Melek oyuncuları merak edilmektedir. Benim Adım Melek Kerem karakteri sosyal medyada araştırılıyor. Peki, Benim Adım Melek Kerem kimdir? Kerem karakterini canlandıran Ulvi Kahyaoğlu kimdir, kaç yaşında?

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek dizisi, Melek'in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan'ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor. TRT 1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek, konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çekmekte ve Benim Adım Melek oyuncuları merak edilmektedir. Peki, Benim Adım Melek Kerem gerçek adı ne, kaç yaşında? Benim Adım Melek Kerem Yıldırım kimdir? Ulvi Kahyaoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

BENİM ADIM MELEK KEREM KİMDİR?

Kerem karakteri Melek'in en büyük çocuğudur. Melek'in gözünün nuru iki oğlundan biri olan Kerem kardeşi Seyit Ali'nin kahramanı annesinin ise hala küçük, yakışıklı prensidir. Zaman zaman asi zaman zaman koruyucu bir tavır takınan Kerem bazen annesi Melek'i üzse de bazen en büyük dayanağı olacaktır.

Kerem karakterini canlandıran isim ise Ulvi Kahyaoğlu'dur.

ULVİ KAHYAOĞLU KİMDİR?

Ulvi Kahyaoğlu İzmir Bornova'da bulunan Işıkkent lisesinde lise eğitimi almış daha sonra da Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini kazanmış genç bir yetenektir. Ulvi Kahyaoğlu'nun en büyük başarısı Kimi Sevsem Çıkmaz! adlı kısa film de yer alması bu kısa filminde Cannes Film Festivali'nde ülkemizi temsil etmesi ile olmuştur.

Ulvi Kahyaoğlu son olarak 90'larca isimli Müzikal Şov'da yer almıştır.

Ulvi Kahyaoğlu ilk defa bir dizinin kadrosunda yer alacaktır. Ulvi Kahyaoğlu'nun ilk dizisi Üs Yapım Trt 1 için hazırladığıBenim Adım Melek dizisi olacaktır. Benim Adım Melek dizisi kadrosunda ise Nehir Erdoğan, Kutsi ve Uğur Yücel gibi çok ünlü isimler yer alacaktır. Ulvi Kahyaoğlu Benim Adım Melek dizisi ile üstatlar ile çalışma şansı da elde edecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Nehir Erdoğan Trt Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title