Haberler

Barbie filmi ne zaman vizyona girecek? 2023 Barbie yaş sınırı var mı, kaç yaş üstü?

Barbie filmi ne zaman çıkacak ve yaş sınırı var mı, kaç yaş üstü merak ediliyor. Barbie, Mattel'in aynı adlı oyun serisine dayanan, yakında çıkacak bir Amerikan romantik komedi filmidir. Barbie filmi ne zaman çıkacak ve yaş sınırı var mı, kaç yaş üstü soruları gündeme geliyor. Peki, Barbie filmi ne zaman çıkacak? Yaş sınırı var mı, kaç yaş üstü?

Barbie filmi ne zaman vizyona giriyor ve yaş sınırı var mı, kaç yaş üstü merak ediliyor. Barbie filmi ne zaman çıkacak ve yaş sınırı var mı, kaç yaş üstü gündeme geliyor. Film kadrosuyla dikkat çeken Barbie film ne zaman vizyona gireceği araştırılıyor. Barbie filmi ne zaman çıkacak? Yaş sınırı var mı, kaç yaş üstü? Detaylar haberimizdedir…

BARBIE FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Barbie, Mattel'in aynı adlı oyun serisine dayanan, yakında çıkacak bir Amerikan romantik komedi filmi. Filmin yönetmenliğini Greta Gerwig, senaryosunu Noah Baumbach ile birlikte kaleme alıyor. Bir dizi animasyon filmi ve televizyon dizisinden sonra moda bebeğine dayanan ilk canlı aksiyon filmi. Başrolde Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Ariana Greenblatt, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Will Ferrell, Issa Rae, Michael Cera ve Hari Nef yer alıyor.

Filmin geliştirilmesi aslen 2014 yılında Sony Pictures'da başladı. Birden fazla yazar ve yönetmen değişikliğinin ve baş karakteri oynamak için iki farklı aktrisin seçilmesinin ardından, Sony'nin seçeneği sona erdi ve haklar Warner Bros.'a devredildi. Robbie 2019'da rol aldı ve aynı zamanda Mattel Films ve Heyday Films ile birlikte LuckyChap Entertainment altında yapımcı olarak hizmet veriyor. Gerwig, 2021'de Baumbach ile yönetmen ve ortak yazar olarak onaylandı. Temel çekimler Mart 2022'de İngiltere'de Leavesden'deki Warner Bros. Studios'ta başladı.

Barbie'nin 21 Temmuz 2023'te Amerika Birleşik Devletleri'nde vizyona girmesi planlanıyor.

Barbie filmi ne zaman çıkacak? Yaş sınırı var mı, kaç yaş üstü?

BARBIE OYUNCU KADROSU

Margot Robbie = Barbie

Ryan Gosling = Ken

America Ferrera

Simu Liu = başka bir Ken

Kate McKinnon

Ariana Greenblatt

Alexandra Shipp

Emma Mackey

Kingsley Ben-Adir

Issa Rae = başka bir Barbie

Michael Cera

Rhea Perlman

Will Ferrell = bir oyuncak şirketinin CEO'su

Ncuti Gatwa = başka bir Ken

Emerald Fennell

Hari Nef = başka bir Barbie

Sharon Rooney

Scott Evans

Ana Cruz Kayne

Connor Swindells

Ritu Arya

Jamie Demetriou

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title