Haberler

Ayşenur Parlak kimdir, öldü mü, kaç yaşındaydı? 12 yaşından beri kanserle boğuşan Ayşenur Parlak hastalığı neydi?

Sosyal medyada binlerce kişiyle kanserle olan mücadelesini paylaşan Ayşenur Parlak kimdir, öldü mü, kaç yaşındaydı? Ayşenur Parlak hastalığı neydi? 12 yaşından beri kanserle mücadele eden, defalarca kansere yakalanan Ayşenur Parlak 4. evre kolon kanserini yenmişti. Parlak son olarak karaciğerinde tespit edilen kanserli hücre nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Hikayesiyle sosyal medyada takip edilen isimlerden olan Ayşenur Parlak'ın hayatı...

Savaş Parlak kimdir? araştırılıyor. Son günlerde sosyal medyada ismini sıklıkla duyduğumuz Ayşenur Parlak hakkında merak edilenler araştırılıyor. Hastalığı hakkındaki süreci eşi Savaş Parlak sevenlerine aktarırken arama motorlarında Ayşenur Parlak öldü mü? Kimdir, kaç yaşında? Ayşenur Parlak instagram hesabı nedir? soruları aratıldı.

AYŞENUR PARLAK ÖLDÜ MÜ?

12 yaşından bu yana kanserle mücadele eden bir çocuk annesi fenomen Ayşenur Parlak, 37 yaşında yaşamını yitirdi. Karaciğerinde tespit edilen kanser nedeniyle bir süredir hastanede yatan Parlak'ın ölüm haberini veren eşi "Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim" dedi. Parlak'ın sözlerinin ardından ünlü isimlerden taziye yorumu yağdı. 12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşında birinci evre meme kanserini, 30 yaşında da üçüncü evre Lenfomayı yenen Ayşenur Parlak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla kısa sürede 517 bin takipçiye ulaştı. Geçtiğimiz ağustos ayında 4. evre kolon kanserini yenen 37 yaşındaki 1 çocuk annesi Parlak, karaciğerinde tespit edilen kanserli hücre nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören fenomen, yaşam mücadelesini kaybetti.

Eşinin ölümüyle kahrolan Savaş Parlak, Instagram hesabından acı haberi duyurarak "Hüküm Allah'ın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Maalesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek" ifadelerini kullandı. Parlak'ın paylaşımına Bergüzar Korel, Bahar Şahin, Burcu Kara ve Berfu Yenenler gibi birçok isimden taziye yorumu geldi.

Parlak'ın paylaşımı şöyle oldu:

Ayşenur Parlak öldü mü? Kimdir, kaç yaşında? Ayşenur Parlak instagram hesabı nedir?

Ayşenur Parlak, 12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşındaki birinci evre meme kanserini, 30 yaşında ise üçüncü evre Lenfomayı, 33 yaşında ise dördüncü evre kolon kanserini yenmişti.

AYŞENUR PARLAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1986 yılında İzmir'de dünyaya gelen Ayşenur Parlak, 12 yaşındayken kemik kanserine yakalandı. Hastalığı nedeniyle eğitimine ara veren Parlak, İstanbul'da Uluslararası ilişkiler bölümünü bitirdi. Üniversitede tanıştığı eşiyle nişanlı olduğu dönemde ise meme kanserine yakalandı. Evlendikten sonra hamile kalması beklenmeyen Parlak, hamile kalarak kızı Ela'yı dünyaya getirdi. "10 Amazon Yüksek Doz Yaşam" kitabının da yazarı oldu. Lohusalığı döneminde ise lenfoma kanseri olduğunu öğrenen Parlak yıkım yaşadı. 33 yaşında kolon kanserine yakalandıktan sonra tedavi ve ameliyat süreçlerini sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı. Yıllardır mücadele ettiği amansız hastalığa karşı olan savaşını kaybetmesi ardından sevenlerine kötü haber eşi tarafından duyuruldu.

Ayşenur Parlak öldü mü? Kimdir, kaç yaşında? Ayşenur Parlak instagram hesabı nedir?

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Ayşenur Parlak Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title