Haberler

ADNAN BEKER NEDEN İSTİFA ETTİ? Adnan Beker 'Fuhuş Oteli' olayı nedir, açıklaması nedir?

Güncelleme:

İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, CHP'ye ya da AK Parti'ye geçeceğine yönelik iddialara yanıt verdi. Peki, Adnan Beker neden istifa etti? Adnan Beker 'Fuhuş Oteli' olayı nedir, açıklaması nedir? İşte detaylar…

Son dönemde istifa rüzgarları esen İyi Parti'den son olarak ayrılan isimlerden biri Ankara Milletvekili Adnan Beker oldu. Beker'in yeni adresinin neresi olacağı merak konusu. AK Parti ya da CHP'ye katılacağı söylenen Beker, iddialar hakkında konuştu. Peki,Adnan Beker neden istifa etti? Adnan Beker 'Fuhuş Oteli' olayı nedir, açıklaması nedir? İşte detaylar…

ADNAN BEKER NEDEN İSTİFA ETTİ?

İyi Parti lideri Meral Akşener'in polis müdürünün işlettiği otelde fuhuş yaptırıldığı yönündeki iddiaları gündeme getirmişti. Akşener'in sözünü ettiği otel Beker ile ilişkilendirilmiş, Beker ise iddiaları reddetmişti. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu basın toplantısı düzenleyip Akşener'in iddiasında Beker'i ima ettiği iddiasını yalanlamıştı.

ADNAN BEKER NEDEN İSTİFA ETTİ? Adnan Beker 'Fuhuş Oteli' olayı nedir, açıklaması nedir?

ADNAN BEKER 'FUHUŞ OTELİ' OLAYI NEDİR, AÇIKLAMASI NEDİR?

Fuhuş iddialarıyla ilgili tv100'den Deniz Gürel'e konuşan Beker, "Sayın Meral Akşener'in bir otelde fuhuş yaptırıldığına dair isim vermeden yaptığı açıklamaların ardından Fetövari taktiklerle bu olayla ilgili beni ilişkilendiren şeref yoksunu insanlarla ilgili TBMM çatısı altında yaptığım çağrının ardından bugün İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu açıklama yaptı. Sayın Akşener'in işaret ettiği kişinin Adnan Beker'le ne ilgisi var? Keşke bu açıklamaları, bu iğrenç iftiralar tarafıma atılmadan ailemi sevdiklerimi üzmeden yapsalardı, ben de konuşmasaydım. Ben, Sayın Akşener'in şu an yanında olanlar yanında değilken yanındaydım. Yola çıktığında yanında ilk olanlardan biri bendim. Bugün emeği olmadan makam sahibi olanlar hakkımızda konuşuyorlar. Bizim Ankara'da nasıl bir çalışma yaptığımızı başta Ankara olmak üzere Türkiye biliyor." dedi.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Milletvekili Adnan Beker İYİ Parti AK Parti Ankara 3.Sayfa Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title