Haberler

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı özeti (BJK-Gençler) ve golleri

Beşiktaş Gençlerbirliği maç özeti ve ve golleri. Süper Lig 22. hafta Beşiktaş Gençlerbirliği maçı geniş özeti ve haftanın golleri haberler.com'da. BJK Gençlerbirliği karşılaşmasının maç özeti görüntüleri ve haftanın gollerini izlemek için aşağıdaki linki izleyin.

Beşiktaş Gençlerbirliği maç özeti ve haftanın golleri (22.02.2016) 22. hafta Beşiktaş Gençlerbirliği maçı geniş özeti ve BJK Gençlerbirliği mücadelesi ile birlikte Süper Lig'de haftanın golleri. Süper Lig 22. hafta karşılaşmalarının maç özeti görüntüleri ve golleri, Beşiktaş Gençlerbirliği karşılaşmasının tartışmalı pozisyonlarına son noktanın konulduğu değerlendirmeler ve daha fazlası. Maç özeti ve BJK Gençlerbirliği mücadelesinin tüm detayları için aşağıdaki linke tıklayın. 

BEŞİKTAŞ GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI ÖZETİ

Beşiktaş Gençlerbirliği karşısında 3 puan için sahaya çıktı. Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin Bursa'da çok önemli 2 puan kaybettiği haftayı galibiyet ile kapatarak maç eksiği ile de olsa liderlik koltuğuna oturma şansını geri tepmek istemeyen Beşiktaş Başakşehir Fatih Terim Stadı'na seyircisinin desteği ile maçın favorisi olarak sahadaydı. Maç özeti görüntüler için haberimizdeki linki izleyin. 

Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasında oynanan İnönü'ye veda maçında taraftar müthiş görüntülere imza atmıştı. Tribün şovu eşliğinde oynanan karşılaşma Beşiktaş'ın İnönü'de oynadığı son karşılaşma olarak kayıtlara geçti. İşte o maçta ortaya çıkan müthiş görüntüler. 

MAÇ ÖNCESİ İKİ TAKIMDA SON DURUM

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 22. hafta kapanış karşılaşmasında bu akşam Gençlerbirliği'yle karşı karşıya geliyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada, hakem Halis Özkahya görev yapacak. Hafta içi Süper Lig'deki erteleme mücadelesinde Mersin İdmanyurdu'nu Jose Sosa'nın frikik golüyle 1-0 yenen Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında da sahadan galibiyetle ayrılarak, Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada maç eksiğine rağmen liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Siyah-beyazlı ekip ayrıca, başkent temsilcisini mağlup ederek, 23. haftada Kadıköy'de sarı-lacivertlilerle yapacağı derbi öncesi moral bulmayı hedefliyor.

Ligde 20 maç sonunda 48 puan toplayan Beşiktaş, puan cetvelinde 22. haftayı 50 puanla tamamlayan Fenerbahçe'nin iki puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Sezonun 2. yarısında teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde 4'te 4 yapan kırmızı-siyahlı ekip, şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş karşısında da galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak. Ligde 25 puanı bulunan başkent temsilci, siyah-beyazlı rakibini de yenerek, küme düşme hattından daha da uzaklaşmak için mücadele edecek.

Beşiktaş ile Gençlerbirliği, bu akşam yapacakları maçla ligde 86. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan maçlarda siyah-beyazlıların 47 galibiyetine karşılık, kırmızı-siyahlılar sadece 7 kez kazandı, taraflar 31 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Lig maçlarında Beşiktaş'ın 136 golüne, Gençlerbirliği 62 golle karşılık verdi.

Sezonun ilk yarısında Ankara'da yapılan maç 1-1 tamamlandı. Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında en farklı skorlu galibiyetlerini 1964-1965 ve 1986-1987 sezonlarında 5-1, 1963-1964 ve 1999-2000 sezonlarında da 4-0'lık sonuçlarla aldı.

Gençlerbirliği ise 2000-2001 sezonunda İstanbul'da Beşiktaş'ı 3-0 yenerek, rakibi karşısında en farklı skoruna imza attı.

BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ

STAT: Halis Özkahya
HAKEM: Başakşehir Fatih Terim
SAAT: 20:00
YAYIN: Lig TV

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Delgado, Marcelo, İsmail, Atiba, Gökhan, Oğuzhan, Sosa, Quaresma, Gomez.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GENÇLERBİRLİĞİ: Hoph, A. Oğuz, A. Çalık, Kulusic, Uğur, Selçuk Şahin, Doğa, Aydın, Hleb, Stancu, El Kabir.
TEKNİK DİREKTÖR: İbrahim Üzülmez

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gençlerbirliği Fenerbahçe Beşiktaş Gündem Haberler

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını 'annesi' olarak tanıtmış

Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını "annesi" olarak tanıtmış

Bakmadan Geçme

Yaprak Dökümü'nde Cem neden öldü? Yaprak Dökümü'nde Cem karakterinin ölüm sebebi ne? 23 Mayıs Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 23 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 22 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Karısını annesi olarak tanıtıp 12 yaşındaki kızı taciz etti! Olay ne, nerede oldu? Philips boykot mu? Philips İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Philips Türk malı mı, sahibi kim? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! #129349 Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Yarın okullar tatil mi? 23 Mayıs okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Senua's Saga: Hellblade II İncelemesi: Büyüleyici Grafikler ve Derin Hikaye Ayhan Bora Kaplan davasındaki Süleyman Soylu detayı ne? Olay ne, ne oldu? Survivor final tarihi ne zaman? Survivor All Star ne zaman bitecek, şampiyonluk ödülü nedir? Sakarya Belediyesi hangi parti? Sakarya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Sakarya yerel seçim sonuçları! Ubisoft'un Ücretsiz FPS Oyunu XDefiant Piyasaya Sürüldü: İşte Sistem Gereksinimleri 22 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay kızlarına ne isim verdi? ASGARİ ÜCRETE ZAM GELECEK Mİ 2024: Asgari ücrete zam yapılacak mı, ne kadar kaç TL yapılacak?
Müşterisi olmadığı bankadan adına 350 bin TL kredi çekildi! Mağdur sayısı 150'yi geçti

Müşterisi olmadığı bankadan adına 350 bin TL kredi çekildi! Mağdur sayısı 150'yi geçti

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

erdogan tepi chp

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title