Haberler

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı geniş özet (BJK Gençler)

Beşiktaş Gençlerbirliği maç özeti. 22 Şubat Pazartesi Beşiktaş Gençlerbirliği maçı geniş özeti ve haftanın golleri. BJK Gençlerbirliği mücadelesinin geniş özeti, tartışmalı pozisyonları ve 22. hafta müsabakalarından maç özeti görüntüler ile birlikte haftanın golleri haberler.com'da.

Beşiktaş Gençlerbirliği maç özeti ve haftanın golleri (22.02.2016) 22. hafta Beşiktaş Gençlerbirliği maçı geniş özeti ve BJK Gençlerbirliği mücadelesi ile birlikte Süper Lig'de haftanın golleri. Süper Lig 22. hafta karşılaşmalarının maç özeti görüntüleri ve golleri, Beşiktaş Gençlerbirliği karşılaşmasının tartışmalı pozisyonlarına son noktanın konulduğu değerlendirmeler ve daha fazlası. Maç özeti ve BJK Gençlerbirliği mücadelesinin tüm detayları için aşağıdaki linke tıklayın. 

BEŞİKTAŞ GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI ÖZETİ

Beşiktaş Gençlerbirliği karşısında 3 puan için sahaya çıktı. Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin Bursa'da çok önemli 2 puan kaybettiği haftayı galibiyet ile kapatarak maç eksiği ile de olsa liderlik koltuğuna oturma şansını geri tepmek istemeyen Beşiktaş Başakşehir Fatih Terim Stadı'na seyircisinin desteği ile maçın favorisi olarak sahadaydı. Maç özeti görüntüler için haberimizdeki linki izleyin. 

Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasında oynanan İnönü'ye veda maçında taraftar müthiş görüntülere imza atmıştı. Tribün şovu eşliğinde oynanan karşılaşma Beşiktaş'ın İnönü'de oynadığı son karşılaşma olarak kayıtlara geçti. İşte o maçta ortaya çıkan müthiş görüntüler. 

MAÇ ÖNCESİ İKİ TAKIMDA SON DURUM

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 22. hafta kapanış karşılaşmasında bu akşam Gençlerbirliği'yle karşı karşıya geliyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada, hakem Halis Özkahya görev yapacak. Hafta içi Süper Lig'deki erteleme mücadelesinde Mersin İdmanyurdu'nu Jose Sosa'nın frikik golüyle 1-0 yenen Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında da sahadan galibiyetle ayrılarak, Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada maç eksiğine rağmen liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Siyah-beyazlı ekip ayrıca, başkent temsilcisini mağlup ederek, 23. haftada Kadıköy'de sarı-lacivertlilerle yapacağı derbi öncesi moral bulmayı hedefliyor.

Ligde 20 maç sonunda 48 puan toplayan Beşiktaş, puan cetvelinde 22. haftayı 50 puanla tamamlayan Fenerbahçe'nin iki puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Sezonun 2. yarısında teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde 4'te 4 yapan kırmızı-siyahlı ekip, şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş karşısında da galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak. Ligde 25 puanı bulunan başkent temsilci, siyah-beyazlı rakibini de yenerek, küme düşme hattından daha da uzaklaşmak için mücadele edecek.

Beşiktaş ile Gençlerbirliği, bu akşam yapacakları maçla ligde 86. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan maçlarda siyah-beyazlıların 47 galibiyetine karşılık, kırmızı-siyahlılar sadece 7 kez kazandı, taraflar 31 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Lig maçlarında Beşiktaş'ın 136 golüne, Gençlerbirliği 62 golle karşılık verdi.

Sezonun ilk yarısında Ankara'da yapılan maç 1-1 tamamlandı. Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında en farklı skorlu galibiyetlerini 1964-1965 ve 1986-1987 sezonlarında 5-1, 1963-1964 ve 1999-2000 sezonlarında da 4-0'lık sonuçlarla aldı.

Gençlerbirliği ise 2000-2001 sezonunda İstanbul'da Beşiktaş'ı 3-0 yenerek, rakibi karşısında en farklı skoruna imza attı.

BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ

STAT: Halis Özkahya
HAKEM: Başakşehir Fatih Terim
SAAT: 20:00
YAYIN: Lig TV

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Delgado, Marcelo, İsmail, Atiba, Gökhan, Oğuzhan, Sosa, Quaresma, Gomez.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GENÇLERBİRLİĞİ: Hoph, A. Oğuz, A. Çalık, Kulusic, Uğur, Selçuk Şahin, Doğa, Aydın, Hleb, Stancu, El Kabir.
TEKNİK DİREKTÖR: İbrahim Üzülmez

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gençlerbirliği Başakşehir Fenerbahçe Gündem Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title