Haberler

    Snapdragon 855'li İlk Telefon Lenovo Z5 Pro GT Android 10 Güncellemesini Aldı

    Lenovo Z5 Pro GT, Aralık 2018'de Qualcomm Snapdragon 855 kullanan ilk telefon olarak tanıtılmıştı. Snapdragon 855 işlemcili telefon, Çin'de Android 10 güncellemesini aldı.

    Lenovo Z5 Pro GT, Aralık 2018'de Qualcomm Snapdragon 855 kullanan ilk telefon olarak tanıtılmıştı. Snapdragon 855 işlemcili telefon, Çin'de Android 10 güncellemesini aldı. Yazılım güncellemesi, ZUI 11.5.223 yapı numarası ile geliyor ve 1.8GB büyüklüğünde.

    Lenovo, akıllı telefonlarını zamanında güncelleme konusunda her zaman zayıf kaldı ve şirket ne yazık ki bunu tekrarlıyor. Motorola telefonlar Android güvenlik yamaları ve platform güncellemelerini ilk alanlar arasındaydı. Ancak Lenovo onu satın aldıktan sonra Çinli PC üreticisinin kendi akıllı telefonlarıyla aynı kaderi paylaştı.

    Lenovo, şaşırtı bir şekilde 2018 yılında tanıttığı Snapdragon 855 işlemcili telefonu Z5 Pro GT için Android 10 güncellemesini yayınladı. Güncelleme, yeni ZUI arayüzü ile birlikte birçok yenilik getiriyor. En iyi yeni özelliklerden birisi kullanıcıların akıllı telefonlarını Windows PC/dizüstü bilgisayar ile eşleştirip bilgisayardan kontrol etmelerini sağlayan Lenovo One. Diğer yeni ekleme ve hata düzeltmeleri şöyle:

    Lenovo Z5 Pro GT Android 10 Güncellemesi ile Gelen Yenilikler

    Android 10 sürümü geliyor!

    Sistem arayüzü ekranını optimize eder

    Uygulama yönetimi arayüzü güncellemesi

    Ses seviyesi ayarlama işlevini optimize eder

    Ssitem ekran görüntüsü işlevini optimize eder

    2 yeni takvim widget'ı eklendi

    2 yeni saatli hava widget'ı eklendi

    En güzel Çin stili tema eklendi

    Bulanık arama desteği

    Ufak pencere yanıtlama işlevi eklendi

    Parmak izi kilidinin ara sıra yanlış algılamasını düzeltir

    Gece güç tasarrufu ve anormal güç tüketimi değişimini geliştirir

    Yeni Lenovo One eklendi, mobil PC bağlantısını daha kolay hale getirir

    Music Voice'un yeni sürümü güç butonu ile uyandırmayı destekler

    Akıllı ağ algılama yeni eklendi, ağ durumu hemen görülebiliyor

    U health detay işlevini optimize eder ve daha fazla cihaz desteği

    Lenovo Wallet'a erişim kontrol kartını simüle etme işlevi eklendi

    Keşfetmenizi bekleyen birçok sistem optimizasyonu

    Lenovo: Güncellemeden Önce Verilerinizi Yedekleyin!

    Güncelleştirme kullanıcı verilerini silmese de Lenovo, kullanıcılara indir butonuna basmadan önce güvenlik amacıyla verilerini yedeklemelerini öneriyor. Ayrıca cihazı rootlamadan önce ve yeterli pil, depolama alanı varsa güncellemeleri öneriliyor. Bununla birlikte, güncelleme sırasında telefonun ısınmasının normal olduğu söyleniyor.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Cep Telefonu Lenovo Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title