Haberler

Şizofren Evlat Babasını Öldürüp Ablasını Bıçakladı

Güncelleme:

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde, şizofreni hastası 35 yaşındaki F.K. babasını öldürdü, ablasını ise bıçakla ağır yaraladı.

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde yaşayan şizofreni hastası 35 yaşındaki F.K. babası 60 yaşındaki Ömer Kahraman'a öldürdü. F.K., daha sonra evine gittiği ablası 36 yaşındaki Melahat Ay'ı da bıçakla ağır yaraladı.

ANNESİ KORKUP GECE KOMŞUSUNA GİTTİ

Sultanhisar'ın Çelebioğlu Mahallesi 130 Sokak'ta bulunan bahçeli tek katlı müstakil evde oturan şizofren F.K., bir süre önce ilaçlarını kullanmayı bıraktı. Geçen hafta kahvehanede televizyon izlerken kanalları değiştiren bir müşteriye sinirlenip kafasına sandalye ile vurduğu öğrenilen F.K.'nın, saldırgan davranışlar sergilemesinden korkan annesi 58 yaşındaki Şerife Kahraman gece komşusuna gitti.

KARDEŞİNE GÜVENEN ABLA EVİNDE KALDI

F.K.'nın kasap olan kardeşi 25 yaşındaki Gökhan Kahraman ise Nazilli'de oturan kız kardeşinin evine misafir oldu. Şerife Kahraman'ın uyarısına rağmen olay gecesi eşi Ömer Kahraman, "O bana bir şey yapmaz" diyerek oğluyla birlikte kaldı.

BABASINI ÖNCE BIÇAKLADI SONRA SATIRLA ÖLDÜRDÜ

Dün akşam oğluyla kahvede okey oynayan baba, gece birlikte eve döndü. Yatak odasına geçip uyuyan babasını bir süre sonra uyandıran F.K., tartışmaya başladı. Mutfağa yönelip bıçağı alan F.K., babasını boğaz ve sol kolundan yaraladı. Ardından eline evdeki satırı geçiren F.K., babasının boyuna vurdu. Kanlar içinde yerde kalan F.K., öldü.

CİNAYETTEN SONRA BİRA İÇİP TELEVİZYON İZLEDİ

Ardından hiçbir şey olmamış gibi televizyon karşısında sabaha kadar bira içtiği öğrenilen F.K., günün aydınlanmasıyla birlikte, saat 06.30'da, birkaç ev mesafede oturan evli ve üç çocuk annesi ablası Melahat Ay'ın evine gitti.

ABLASINI MEYVE BIÇAĞIYLA YARALADI

Kadının oturduğu üçüncü kattaki evin kapısını çalan F.K., kapıyı açan ablasından su istedi. Ay'ın sırtını dönmesiyle birlikte ablasına yanında getirdiği meyve bıçağıyla saldırdı. Can havliyle kaçmaya çalışan ablasını göğüs ve karın bölgesinden de yedi bıçak darbesiyle yaraladı.

BALKONA GİDEREK KOMŞULARINDAN YARDIM İSTEDİ

Kadının yere düşmesiyle polis merkezine giden F.K., "Ablamı ve babamı öldürdüm" deyip teslim oldu. Genç kadının olay sırasında odada olan 2 ila 10 yaşında 3 çocuğu ise zarar görmedi. F.K.'nın evden ayrılmasının ardından Ay'ın balkona kadar gitmeyi başardığı ve yardım istediği öğrenildi. Bunun üzerine komşuları Ay'ın evine koştu.

GENÇ KADININ HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. İhbar üzerine eve gelen acil yardım ekiplerince Melahat Ay, ambulansla, Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ay'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

OLAY YERLERİNDE TATBİKAT YAPTIRILDI

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde iki yıl önce 40 gün boyunca tedavi gördüğü öğrenilen F.K.'nın son günlerde yakın çevresine anne ve babası için "onları keseceğim" dediği öğrenildi. Her iki olay yerine de Savcı ve polis nezaretinde tatbikat yaptırıldı.

"BENİMLE İLGİLENMEDİKLERİ İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Savcıya cinayeti nasıl işlediğini anlatan F.K., "Benimle ilgilenmiyorlardı bu nedenle öldürdüm" dediği öğrenildi. Bir vatandaşın F.K.'ya tepki gösterdiği duyuldu. CHP'li Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırım Kaya da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Tatbikatın ardından Ömer Kahraman'ın cesedi, evde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Kahraman Sultanhisar Nazilli Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500

Yorumlar (4)

ökkeşMobil-ANDROID:

bir deliye birde hayvana..birde kürde güvenmeyeceksin

27
42
yanıtYanıtla
GlobalMobil-IOS:

Çok iyi tanıdığım bir aile.. Aile mesleği kasaplık değil sadece erkek kardeşi kasapta çalışıyor.. Eskiden böyle değildi,ama hastalık onu bu duruma kadar getirmiş.. Okuyunca inanamadım.. Çocukluğumdan bu yana tanıyorum.. Hiç kimseyle kavgasını duymadım ve görmedim.. Hasta olduğunu biliyordum ama bu derece olduğunu tahmin etmedim.. Yazık oldu aileye.. Üzülmemek elde değil.. Saçma sapan yorum yapan yapay zekalar sizde açın bi şizofrenin ne olduğunu okuyun,bilinçsizce yorum yapmayı bırakın.. Geride kalanlara ALLAH sabır versin..

20
0
yanıtYanıtla
AY YILDIZ - TÜRKİYEMMobil-IOS:

Yazzık olmuş,,

7
0
yanıtYanıtla
DASO:

Bosuna demiyorlar haberi deliden alacaksin diye. Kendi diliyle söylemis iste benimle ilgilenmiyorlardi . Bu hasta arkadasimizla ilgilenilmis olsa , bu olaylar simdi oömamais olacakti. Yazik olmus Aileye , hayat bu kadar ucuzmu yaw.

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title