Haberler

"Size Emanetiz" 2021 Sağlık Çalışanları Yılı Fotoğraf Sergisi açıldı

Güncelleme:

Beyoğlu Belediyesi tarafından "Size Emanetiz" fotoğraf sergisi açıldı.

Beyoğlu Belediyesi tarafından "Size Emanetiz" fotoğraf sergisi açıldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede önemli rol üstlenen sağlık çalışanlarına vefa göstermek amacıyla düzenlenen serginin açılışı, Galatasaray Lisesi önünde yapıldı.

Serginin açılışında konuşan Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli, 2021 yılının "Sağlık Çalışanları Yılı" ilan edildiğini anımsatarak, serginin salgınla mücadelenin en ön saflarında yer alan doktor, hemşire ve bütün sağlık çalışanlarına vefa borcunun ödenmesi bakımından anlamlı olduğunu vurguladı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da İstiklal Caddesi'nde pek çok sergi gerçekleştirdiklerini belirterek, "emanet" kavramını öne çıkaran bu sergiyi de sağlık çalışanlarına vefa göstermek adına hayata geçirdiklerini ifade etti.

Salgın ve tedbirler nedeniyle zorlu bir süreçten geçildiğini dile getiren Yıldız, Beyoğlu Belediyesi olarak daha sağlıklı bir Beyoğlu ve İstiklal Caddesi için çalıştıklarını kaydetti.

Yıldız, fotoğraf sergisinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Sağlık Bakanlığı çalışanlarının doktorundan hemşiresine ve hasta bakıcısına kadar hep birlikte topyekün nasıl bir mücadele verildiğinin fotoğraflarını sergide hep birlikte görme imkanımız olacak." dedi.

Beyoğlu İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Molla ise konuşmasında bu zor süreçte sağlık çalışanlarının hatırlanmasının önemine dikkati çekerek, "İşin sözde değil özde olması, vefakar bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarının bir nebze de olsa hatırlanması güzel bir şey. Tüm sağlık çalışanları adına teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

"Size Emanetiz" sergisinde Anadolu Ajansından İsa Terli, Şebnem Coşkun ve Arif Hüdaverdi Yaman ile çeşitli medya kuruluşlarından 13 foto muhabirinin sağlık çalışanlarının mücadelesini anlatan 30 fotoğrafı yer alıyor.

Sergi 24 Ocak'a kadar açık kalacak.

Kaynak: AA / Güncel

Beyoğlu Belediyesi Mustafa Demirelli Galatasaray Beyoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title