Haberler

Sivil Toplum Örgütlerinden 15 Temmuz Açıklaması

Sivil toplum örgütlerinden 15 Temmuz açıklamasıKİLİS - Kilis'teki, Sivil Toplum Örgütleri 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde basın açıklaması yaptı.

Sivil toplum örgütlerinden 15 Temmuz açıklaması

KİLİS - Kilis'teki, Sivil Toplum Örgütleri 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde basın açıklaması yaptı. Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya gelen sivil toplum örgütleri adına bir açıklama yapan Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, 15 Temmuz'un tarihin en zor günlerinden biri olduğunu belirterek, 15 Temmuz şehitlerini saygıyla andıklarını ifade etti.

EDİRNE - Edirne'de demokrasi sevdalısı kurumlar 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde ortak açıklama yaptı. Edirne'de bir otelde, Türkiye AB Karma İstişare Komitesi üyesi 8 kuruluşun temsilcileri bir araya geldi. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Darcan, "Gücümüz Milli İrade, Hedef Büyük Türkiye" başlıklı ortak metnini okudu. TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Darcan, "15 Temmuz ruhunu her zaman canlı tutacağız. Milli iradenin gücüyle büyük Türkiye'yi kuracağız. Demokrasiye her daim sahip çıkacağız" dedi. AKSARAY - 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin yıl dönümüne sayılı günler kala Aksaray'da sivil toplum örgütleri ortak bir basın açıklaması yaparak birlik beraberlik mesajı verip, 15 Temmuz'u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi. ANTALYA - Antalya'da iş dünyası yaşanan darbe girişimine karşı ortak bir açıklamada bulundu. Bildiriyi okuyan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, "Türkiye'nin sivil toplumu olarak 15 Temmuz'u asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Ülkemizin geleceğini inşa ederken yaşadıklarımızdan aldığımız dersler bize ışık olacak" dedi. TOKAT - Tokat'ta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı olarak çalışmalarını yürüten Oda ve Borsalar, 15 Temmuz'un yıldönümünde bir araya gelerek ortak bir basın açıklaması yaptı. Tokat Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora, Erbaa TSO Başkanı Gökalp Coşkun, Niksar TSO Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Turhal TSO Başkanı Ömer Çenesiz, Zile TSO Başkanı Şükrü Sargın, Zile Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yeni katılırken, ortak metin Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat tarafından okundu. Ülke genelinde tüm oda ve borsalar tarafından aynı anda yapılan açıklamada terör ve darbe girişimi lanetlenirken, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekildi. MANİSA - Manisa Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelen sivil toplum kuruluşları FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıldönümünde de birlik ve beraberlik içinde tepkilerini ortaya koydu. Manisa'da sivil toplum kuruluşları 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde ortak basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını Manisa Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Adnan Erbil ve Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap birlikte okudu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Tokat Kilis Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
title