Haberler

Sivil Toplum Kuruluşları Platformundan Emniyet ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü'ne Ziyaret

Nevşehir Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Geçtiğimiz Günlerde Bıçaklanarak Öldürülen Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Torun ile İlgili Olarak Nevşehir Sosyal Hizmetler İl Müdürü ve Emniyet Müdürü'nü Ziyaret Etti.

Nevşehir Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, geçtiğimiz günlerde bıçaklanarak öldürülen Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Torun ile ilgili olarak Nevşehir Sosyal Hizmetler İl Müdürü ve Emniyet Müdürü'nü ziyaret etti.

Nevşehir'de 15 vakıf ve derneğin bir araya gelerek oluşturduğu, Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ilk olarak Nevşehir Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Yıldırım'ı ziyaret etti. Ziyarette geçtiğimiz hafta evinin önünde kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen Ürgüp Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Torun'un ölümünden duydukları üzüntüyü dile getiren platform sözcüsü Mehmet Bıkmazer, Yıldırım'a taziye dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getiren Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Yıldırım'a, platform da yer alan dernek ve vakıf yöneticilerine teşekkür etti.

Daha sonra Nevşehir Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci'yi ziyaret eden, Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Platformu burada Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci'den Torun'un katil zanlılarının bir an önce yakalanmasını istedi. Nevşehir Emniyeti'nin fuhuş ve uyuşturucu konularında son günlerde yaptığı başarılı çalışmaları memmuniyetle takip ettiklerini belirten Mehmet Bıkmazer, "Özellikle son zamanlarda yaşanan bıçaklama olaylarından sivil toplum teşekkülleri olarak rahatsızız ve olayların bir an evvel aydınlatılmasını arzu ediyoruz.Bilhassa eğitimciliği ile ön plana çıkan Mehmet Torun ile şehrimiz esnaflarından Mehmet Ölmesek gibi şahısların bıçaklanarak saldırıya uğramaları halkımız için tedirginliğe sebeb olmaktadır" dedi.

Nevşehir Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci ise ziyarette yaptığı konuşmada, Nevşehir'in Türkiye'nin asayiş yönünden en huzurlu illerinden biri olduğuna dikkat çekti. Emniyet Müdürlüğü olarak son yıllarda çok başarılı bir çok operasyonlara imza attıklarını belirten Emniyet Müdürü Güzeldemirci, özellikle uyuşturucu ve fuhuş konusunda caydırıcı tedbirler alındığını kaydetti. Güzeldemirci, "Nevşehir oldukça huzurlu bir şehir. Vatandaşlarımız burada güven içerisinde yaşamlarını sürdürmekte. Vatandaşlarımızın burada en büyük huzur kaynağı polisimizdir. Her konuda, tüm vatandaşlarımız çekinmeden bizleri arayabilirler. Biz onların huzur ve güveni için görevimizin başındayız" diye konuştu.

(MÖZ-SE-Y) 25.02.2008 18:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title