Haberler

Şanlıurfa'da 8 Aylık Hamile Kadın, Başı Taşla Ezilerek Öldürüldü

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 15 gündür kayıp olan 8 aylık hamile kadın başı taşla ezilerek öldürülmüş olarak bulundu.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kayıp olarak aranan 8 aylık hamile, 31 yaşındaki Fatma Karacığa, tarlada başı ezilerek öldürülmüş olarak bulundu.

6 ÇOCUK BABASI ADAMLA 3 YIL ÖNCE EVLENMİŞ

Siverek ilçesi Şirinkuyu Mahallesi'nde oturan, 6 çocuk babası Hüseyin Karacığa ile 3 yıl önce evlenen Fatma Karacığa, 8 Mart günü aniden ortadan kayboldu. 8 aylık hamile olan Fatma Karacığa'dan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Ancak polis ekiplerinin de yaptığı arama çalışmalarından sonuç alınamadı.



KAFASI EZİLEREK VAHŞİCE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Bu akşam saatlerinde ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Çeltik Mahallesi'ndeki bir fıstık tarlasında kadın cesedi görenler, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine tarlaya giden ekiplerin yaptığı incelemede, vücudunda darp izleri bulunan kadının, kafası ezilerek vahşice öldürüldüğü saptandı. Yapılan araştırmada, cesedin, kayıp olarak aranan Fatma Karacığa'ya ait olduğu tespit edildi.

OTOPSİ YAPILMAK ÜZERE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

İncelemenin ardından Fatma Karacığa'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Siverek Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Jandarmanın çağrısı üzerine hastaneye gelen Karacığa ailesi fertleri de cesedin Fatma Karacığa'ya ait olduğunu teşhis etti.



JANDARMA CİNAYETİ İŞLEYENLERİN PEŞİNDE

Karacığa'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, jandarma cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şanlıurfa Siverek 3. Sayfa Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

500

Yorumlar (43)

cank:

2016 Turkiyesi. . Ne yazik ki. . İslami kurallara gore idam edilmiş.

11
37
yanıtYanıtla
tarık:

islamda öyle birş ey yok iftira atma islam düşmanı

yanıt4
yanıt1
medyaterörü:

Dikkatimi çeken çok nokta var her habere inanmak yanlış böyle birşey olmuş olabilir ama doğuda böyle cinayet şeyler oldumu vahşi bilmem ne batıda oldumu medeni oluyor birde tvde özellikle dikkatimi çeken bu tür olaylar doğu olunca özellikle ve özellikle ekranda şehir adı yazıyor batı olunca yazılmıyor doğu halkını ve kürt halkını kötü gösterme kampanyası doğu batı halkı birbirinden ayrılması an meselesi.Dikkatimi çeken çok nokta her habere inanmak yanlış böyle birşey olmuş olabilir ama doğuda böyle cinayet şeyler oldumu vahşi bilmem ne batıda oldumu medeni oluyor birde tvde özellikle dikkatimi çeken bu tür olaylar doğu olunca özellikle ve özellikle ekranda şehir adı yazıyor batı olunca yazılmıyor doğu halkını ve kürt halkını kötü gösterme kampanyası doğu batı halkı birbirinden ayrılması an meselesi.

12
32
yanıtYanıtla
volkan:

eziksinsin la ne kompleklisin sen tedaviye git e nerde oldugunu yazcakki bilelim geri

yanıt1
yanıt2
kübra er.:

yazık günah ya. Vicdanı ve Merhameti olan biri, birinin yaşamını nasıl olurda elinden alır. pes doğrusu.

40
0
yanıtYanıtla
yildiz:

iki yasami ellerinden almislar

yanıt11
yanıt0
Yok artik:

Al sana yeni Türkiye barbar MILLET

13
19
yanıtYanıtla
Canan:

Karnındaki bebeğiyle acımamışlar kadına. . . Doğudaki kadınların kaderi bu. . Ne yazıkki. .

25
3
yanıtYanıtla
TC:

akrabası çıkacak kesin

25
0
yanıtYanıtla
aa:

cehalet diz boyu Allahı peygamberı dahı bılmeyen bu vahşetı ışleyenleri idam etmeli

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title